Επίσημα Λαρεντζάκης τριετίας στον Ολυμπιακό με ατάκα-έπος για Μπαρτζώκα (vid)

Επίσημα Λαρεντζάκης τριετίας στον Ολυμπιακό με ατάκα-έπος για Μπαρτζώκα (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:52 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 21.07.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού με νέο τριετές συμβόλαιο, χαρίζοντας μια επική ατάκα, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ολυμπιακός θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα 3 χρόνια. Το deal έκλεισε και λίγο μετά την... μουσική προαναγγελία των Πειραιωτών για το νέο deal του Έλληνα γκαρντ ήρθε και η επιβεβαίωση από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά του «Λάρυ».

Ο διεθνής γκαρντ με καλοκαιρινή διάθεση έπειτα από την ολοκλήρωση ενός πρωινού προγράμματος στο ΣΕΦ πήγε σε έναν εκ των μεγάλων χορηγών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το αμάξι του. Σε πολύ καλό mood και υπό τους ήχους μουσικής έφτασε στον προορισμό του και κάλεσε τον «μάστορα».

Όταν εκείνος τον ρώτησε αν ήρθε για ζυγοστάθμιση, ο Λαρεντζάκης απάντησε «Αυτό το έχει αναλάβει ο Μπαρτζώκας».

Λίγη ώρα αργότερα, το deal πήρε επίσημη μορφή μέσω της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία γνωστοποίησε πως ο διεθνής γκαρντ θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι το 2026, «δένοντας» ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του συνολου για αρκετά χρόνια ακόμα.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης με Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έως το 2026.

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος φορά τα «ερυθρόλευκα» από το 2020 και δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται (2023-24), συναντήθηκε με τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για επιπλέον δύο χρόνια συνεργασίας.