Προανήγγειλε την παραμονή του Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός με «Άντε γεια» (vid)

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Προανήγγειλε την παραμονή του Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός με «Άντε γεια» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:53 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 21.07.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ρίχνει... άγκυρα στον Ολυμπιακό, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να προαναγγέλλει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά... μουσικής.

Ολυμπιακός και Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα χρόνια. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ προανήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών με μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες υπό τους ήχους του τραγουδιού «Άντε γεια», που ερμήνευσαν οι Ματθαίος Γιαννούλης και Λευτέρης Βαζαίος, φρόντισαν να στείλουν... μήνυμα για την επικείμενη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Έτσι, γιατί πλέον δεχόμαστε και παραγγελιές!!!», ήταν το μήνυμα των νταμπλούχων Ελλάδας στα social media υπό τους ήχους μουσικής, με φόντο την Παναγιά Κανάλα.

Ο Λαρεντζάκης τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών του Ολυμπιακού την τελευταία διετία, συμβάλλοντας στην κατάκτηση των πέντε τίτλων (2 πρωταθλήματα, 2 κυπελλα, 1 σούπερ καπ), καθώς και σε 2 παρουσίες σε Final 4 της Euroleague.

Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός διατηρεί στις τάξεις του ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού του, όπως συνέβη και με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών, παραμένοντας στη θέση του, ως αρχηγός του συνολου.