Επίσημο: «Έδεσε» τον Κόλσον μέχρι το 2025 η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπόνζι Κόλσον

Επίσημο: «Έδεσε» τον Κόλσον μέχρι το 2025 η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Χρήστος Τσάλτας 15:03 - 18.05.2023

Κάτοικος Τελ Αβίβ ως το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει ο Μπόνζι Κόλσον, καθώς η Μακάμπι έφτασε σε συμφωνία με τον 27χρονο άσο για νέο συμβόλαιο.

Πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν η Μακάμπι Τελ Αβίβ φροντίζει να «χτίζει» τον κορμό της επόμενης μέρας. Η «ομάδα του λαού» έχει διατηρήσει στις τάξεις της με νέα συμβόλαια σημαντικούς παίκτες, όπως ο Λορένζο Μπράουν και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν και σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ένας ακόμα παίκτης.

Ο Μπόνζι Κόλσον θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Οντέντ Κάτας για δύο ακόμα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα φοράει την κίτρινη φανέλα της Μακάμπι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, σε μια κίνηση που «δένει» τον 27χρονο άσο στο Ισραήλ και ταυτόχρονα η Μακάμπι διασφαλίζει ένα σημαντικό κομμάτι του βασικού κορμού της.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μακάμπι ο Κόλσον είπε: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος. Είναι ευλογία να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Μακάμπι. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δουλέψω. Ήταν η πρώτη μου σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Απλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω τη δουλειά, θα συνεχίσω να χτίζω και να προσαρμόζομαι και ελπίζω να προσθέσουμε κι άλλα μπάνερ στο γήπεδο. Είναι αναμφισβήτητα ένα ξεχωριστό κλαμπ, εάν δεν είσαι μέλος του είναι δύσκολο να καταλάβεις την αγάπη που παίρνεις από τον κόσμο κάθε μέρα».

Στην ρούκι σεζόν του στην Ευρωλίγκα ο Κόλσον είχε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του, μετρώντας 10,7 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ καλύτερη εμφάνισή του ήταν η βραδιά που σκόραρε 29 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό.