Επιστρέφει στο αγαπημένο του νούμερο ο Κέντρικ Ναν κι ετοιμάζεται για Βερολίνο

Επιστρέφει στο αγαπημένο του νούμερο ο Κέντρικ Ναν κι ετοιμάζεται για Βερολίνο

Ηλίας Λαλιώτης 20:57 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 07.11.2023

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα κάνει προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, με στόχο να ακολουθήσει την ομάδα στο Βερολίνο, φορώντας το αγαπημένο του «25» στη φανέλα.

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε από το NBA στην Ελλάδα και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και αφίχθη στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (7/11). Την Τετάρτη (8/11) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση κι εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για το Βερολίνο, ώστε να παίξει για πρώτη φορά στην EuroLeague κόντρα στην Άλμπα

Εφόσον αυτό συμβεί θα δούμε τον Ναν με το Νο25 στην πλάτη. Είναι το αγαπημένο του, αυτό που είχε στο κολέγιο του Ιλινόις, αλλά και στους Μαϊάμι Χιτ. Σε Λέικερς και Ουίζαρντς δεν είχε αυτή τη δυνατότητα καθώς το συγκεκριμένο νούμερο είχε αποσυρθεί (Γκάιλ Γκούντριχ και Γκας Τζόνσον, αντίστοιχα).

Έτοιμος να παίξει άμεσα ο Κέντρικ Ναν

© Intime

O Κέντρικ Ναν αφίχθη στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (7/11), με το Sportal να τον υποδέχεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Νιώθω υπέροχα. Βέβαια ήταν μεγάλη και κουραστική η πτήση, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω ότι η οικογένειά μου θα νιώθει όμορφα στην Αθήνα, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Παίκτες και προπονητές ταιριάζουν στο στυλ μου». 

Επίσης, εξήγησε πως «έχω μερικούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μίλησαν όλοι τους με πολύ καλά λόγια για την Αθήνα, οπότε αυτό έπαιξε τον ρόλο του στην απόφασή μου», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ήρθα επειδή ο κόουτς Αταμάν μου είπε πως θέλει να είμαι ο εαυτός μου, να σκοράρω, να είμαι ο ηγέτης και να κατακτήσουμε τίτλους».

Σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητάς του ο Κέντρικ Ναν δήλωσε: «Είμαι απόλυτα έτοιμος. Μπορώ να παίξω και αύριο, οπότε είμαι εδώ και είμαι διαθέσιμος για μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι σπουδαία ευκαιρία για μένα. Έχω παίξει μόνο στις ΗΠΑ και στις μικρές εθνικές ομάδες των ΗΠΑ. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι», ενώ δεν έκρυψε πως η επιστροφή στο ΝΒΑ είναι ένας στόχος για τον ίδιο: «Θα ήθελα να επιστρέψω και ελπίζω αυτό να συμβεί μέσα από μια σπουδαία πορεία με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να νικήσω. Ελπίζω να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους».