Είδαν «φως» και... μπήκαν - Σενάρια για Χουάντσο και Βιλντόζα σε Μαδρίτη και Μιλάνο

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λούκα Βιλντόζα

Είδαν «φως» και... μπήκαν - Σενάρια για Χουάντσο και Βιλντόζα σε Μαδρίτη και Μιλάνο

Ηλίας Λαλιώτης 23:35 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 06.11.2023

Η απόδοση των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λούκα Βιλντόζα, σε συνδυασμό με τη δημόσια κριτική από τον Εργκίν Αταμάν έδωσαν «τροφή» σε ευφάνταστα σενάρια για εμπλοκή των Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο, αντίστοιχα.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει μάθει να κρύβεται. Δεν το έκανε ποτέ στην καριέρα του, δεν το κάνει ούτε τώρα στον Παναθηναϊκό. Ό,τι βλέπει θα το πει, ειδικά σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και την απόδοση κάποιων παικτών. Το είχε κάνει αρχικά με τον Λούκα Βιλντόζα, το έκανε και πρόσφατα με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αυτή του η τακτική φτάνει σε σημείο να παρεξηγείται από ανθρώπους που απλά διαβάζουν μια δήλωση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα σενάρια. Όπως αυτά που έχουν προκύψει το τελευταίο διήμερο από Ιταλία και Ισπανία.

Η αρχή έγινε από την ιστοσελίδα realolimpiamilano.com, σύμφωνα με την οποία ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ετόρε Μεσίνα, ως πιθανή προσθήκη για την Αρμάνι Μιλάνο. Με δεδομένο ότι η ιταλική ομάδα σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Κέβιν Πάνγκος και θέλει να κάνει μεταγραφή guard, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή του στον Παναθηναϊκό και την άφιξη του Κέντρικ Ναν, οι Ιταλοί οδηγήθηκαν σε αυτό το σενάριο.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο ίδιο κείμενο τονίζουν πως ο Μεσίνα θέλει να αποκτήσει έναν παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα, καθώς στην περίπτωση του Βιλντόζα και κάθε παίκτη που έχει ήδη αγωνιστεί στην EuroLeague, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Γενάρη και μετά. Ήδη μάλιστα για τους Ιταλούς ακούγεται έντονα το όνομα του Χουάν Νούνιες

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα, «elgoldigital», αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί το μέλλον του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό, έχοντας σκοπό να κάνει κίνηση αν ο Ισπανός φόργουορντ μείνει... ελεύθερος από τους «πράσινους». Ανεξάρτητα από το αν οι θέσεις των φόργουορντ είναι υπερβολικά γεμάτες για τους Μαδριλένους (Γκάμπριελ Ντεκ. Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Μάριο Χεζόνια), το θέμα είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό τέτοιο ενδεχόμενο από την πλευρά του Τριφυλλιού και του παίκτη αυτή τη στιγμή. Οπότε κάθε τέτοιο σενάριο στερείται λογικής.