Την Τρίτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν - Επιστρέφει στη δράση ο Σλούκας

Την Τρίτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν - Επιστρέφει στη δράση ο Σλούκας

Ηλίας Λαλιώτης 18:22 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 05.11.2023

Ο Κέντρικ Ναν αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό - Προπονήθηκε ο Σλούκας εν όψει Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την ήττα στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα και εστιάζει το ενδιαφέρον του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που συνεχίζονται, αλλά και στην άφιξη του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος, Κέντρικ Ναν

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται τελικά το μεσημέρι της Τρίτης (7/11, 13:15) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ενσωματωθεί εν συνεχεία στη νέα του ομάδα. Ο Εργκίν Αταμάν θα διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 28χρονος άσος για να αποφασίσει πότε θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Φαντάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Παρασκευής (10/11, 21:00) με την Άλμπα στο Βερολίνο, ωστόσο, οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία του για το αυριανό (6/11, 20:15) παιχνίδι της Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να αγωνιστεί, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα θα είναι εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μην χάσετε το βράδυ την Sportal Sunday Live με όλο το ρεπορτάζ από τα μπασκετικά και ποδοσφαιρικά παιχνίδια

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!