EuroLeague Top 10: Οι δέκα καλύτερες φάσεις της έκτης αγωνιστικής - Το μπλοκ του Μπαλτσερόφσκι στο Νο 3

EuroLeague Top 10: Οι δέκα καλύτερες φάσεις της έκτης αγωνιστικής - Το μπλοκ του Μπαλτσερόφσκι στο Νο 3

Γιώργος Γαβριλάκης 12:39 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 04.11.2023

Η συνεργασία ανάμεσα σε Κρις Τζόουνς και Νέιτ Ρόβερς τοποθέτησαν τους παίκτες στη Βαλένθια στην πρώτη θέση των highlights της αγωνιστικής. Στο Νο 3 βρέθηκε η τρομερή τάπα του Αλεξάντερ Μπαρτσελόφσκι στον Παναθηναϊκού στη «μούρη» του Τζαμπάρι Πάρκερ.

Από το Top 10 της EuroLeague, αυτό που προέκυψε από τη δράση της έκτης αγωνιστικής, στις περισσότερες φάσεις αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχασαν, ενώ στις τέσσερις από τις δέκα φάσεις των highlights, έλαβαν μέρος ως... θύματα. 

Οι «πράσινοι» πάντως, στην ήττα από την Μπαρτσελόνα δημιούργησαν και μία στιγμή που «έκλεψε» το χειροκρότημα. Αυτό συνέβη όταν ο Αλεξάντερ Μπαρτσερόφσκι σταμάτησε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Τζαμπάρι Πάρκερ για ένα κάρφωμα. 

Αυτή η φάση βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας, ενώ πιο ψηλά ήταν η απίστευτη πάσα του Μίλος Τεόντοσιτς στον Τζόελ Μπολομπόι στη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μπάγερν, ενώ στην κορυφή ανέβηκε η Βαλένθια. 

NBA Top 10: To νικητήριο lay up του Στέφεν Κάρι στην κορυφή των highlights
NBA

11:13 - 04.11.2023

NBA Top 10: To νικητήριο lay up του Στέφεν Κάρι στην κορυφή των highlights

H... πονηρή σκέψη και η άψογη εκτέλεση του Στέφεν Κάρι στην προσπάθειά του που έδωσε τη νίκη τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρέθηκε στο Νο 1 των δέκα καλύτερων φάσεων από τα παιχνίδια του in-season tournament του ΝΒΑ, που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/11).

Συγκεκριμένα η συνεργασία του Κρις Τζόουνς με τον Νέιτ Ρόβερς. Ο πρώτος πάσαρε με περίτεχνο τρόπο και χωρίς να... κοιτάει και ο δεύτερος κάρφωσε στο καλάθι της Άλμπα Βερολίνου. 

Sportal Euroleague Show: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και σκληρά λόγια από τον Αταμάν

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!