Επιστροφές Μίντλετον για Μπακς, Χάρντεν για Σίξερς
i

Κρις Μίντλετον / © Intime

Επιστροφές Μίντλετον για Μπακς, Χάρντεν για Σίξερς

Γιώργος Γαβριλάκης 23:06 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 30.11.2022

Το φετινό ντεμπούτο του Κρις Μίντλετον με το Μιλγουόκι αναμένεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν πρόκειται να επιστρέψει για τη Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τρίτης (6/12).

 Είναι το στήριγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο άμεσος συνεργάτης του στην επίθεση και ο άνθρωπος που ταιριάζει απόλυτα μαζί του. Και στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και ως χαρακτήρας. Η απουσία του στοίχησε στα περσινά πλέι οφ και χωρίς αυτόν οι Μπακς δεν μπόρεσαν παρά να υποφέρουν στο δεύτερο γύρο με τους Μπόστον Σέλτικς

Τότε είχε χάσει τη σειρά με πρόβλημα στο γόνατο. Τώρα επιστρέφει από το χειρουργείο στον καρπό και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/12) αναμένεται να έχει κάνει το ντεμπούτο του για την τρέχουσα κανονική διάρκεια της σεζόν στο ΝΒΑ. 

O Τζέιμς Χάρντεν, από την άλλη, επιστρέφει και αυτός για τη Φιλαδέλφεια. Βέβαια, ο MVP του 2018 και σταρ των Σίξερς από πέρσι τον Φεβρουάριο ξεκίνησε τη χρονιά ενεργός και ποιοτικός. Στην πορεία τραυματίστηκε, αλλά έχει προγραμματίσει την επανενεργοποίηση του στο ματς με τους Ρόκετς στο Χιούστον. Δηλαδή, τα ξημερώματα της Τρίτης που μας έρχεται. Για τη Φιλαδέλφεια που έχει ρεκόρ 12-9, έχει επιστέψει από απουσία τριών παιχνιδιών ο μεγάλος ηγέτης, Τζοέλ Εμπίντ και το μόνο πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει είναι ο τραυματισμός του Ταϊρίς Μάξει. Ο νεαρός γκαρντ αναμένεται και αυτός να πατήσει το παρκέ με την εμφάνιση της ομάδας, έτοιμος για δράση, στα μέσα του Δεκέμβρη.