Απαράδεκτο σκηνικό στην άφιξη του Παναθηναϊκού - Οπαδοί της Φενέρ την... έπεσαν στον Αταμάν: «Πού είναι η ασφάλεια;» (vid)

Απαράδεκτο σκηνικό στην άφιξη του Παναθηναϊκού - Οπαδοί της Φενέρ την... έπεσαν στον Αταμάν: «Πού είναι η ασφάλεια;» (vid)

Sportal newsroom 23:02 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η περιπέτεια του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, αφού την ώρα της άφιξης της αποστολής στο ξενοδοχείο, Τούρκοι οπαδοί είχαν ετοιμάσει... υποδοχή στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague όμως το ταξίδι των πράσινων στην πρωτεύουσα της Γερμανίας δεν ξεκίνησε με καλό τρόπο, αφού υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και οπαδούς της Φενέρ που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο που κατέκλυσε η ελληνική ομάδα.

Στη Γερμανία ζουν πολλοί Τούρκοι μετανάστες, κάτι που είναι γνωστό. Όπως είναι γνωστό και το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε έχει φανατικό κοινό.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη γερμανική πρωτεύουσα το βράδυ της τετάρτης 22/5, όμως εκεί βρίσκονταν κάποιοι Τούρκοι οπαδοί.

Όταν έφτασε το πούλμαν ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους και κατά του Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας αντέδρασε, τους ζήτησε σε έντονο ύφος τον λόγο και τότε αυτοί κατευθύνθηκαν προς το μέρος του και άρχισαν να φωνάζουν ένα υβριστικό σύνθημα με ένταση.

Ο Αταμάν ζήτησε από την ασφάλεια να απομακρύωει τους φίλους της Φενέρ και έκανε παράπονα για την παρουσία τους εκεί.

Το επεισόδιο έληξε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και χωρίς να παρεκτραπεί η κατάσταση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς έγινε: