Οικονόμου: «Θα λείπω στο Final-4 της Elite League, κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ»
i

©InTime

Οικονόμου: «Θα λείπω στο Final-4 της Elite League, κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ»

Γιάννης Πάλλας 22:37 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου Νίκος Οικονόμου συγκινεί, καθώς δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στο Final-4 της Elite League, αφού θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ορκωμοσία της κόρης του

Μάθημα ζωής παρέδωσε ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου Νίκος Οικονόμου μιλώντας για την παρουσία της ομάδας του στο Final-4 της Elite League.

Αποκάλυψε ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο του Ερμή στην κορυφαία στιγμή του Συλλόγου, αλλά επισήμανε πως ορισμένα πράγματα είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ, όπως η ορκωμοσία της κόρης του στις Ηνωμένες Πολιτείες που παίρνει το πτυχίο της.

«Δεν θα μπορέσω να είμαι στον αγώνα. Έχει η μεγάλη μου κόρη ορκωμοσία στις ΗΠΑ και πρέπει να παραβρεθώ. Κάποια πράγματα είναι πάνω από το μπάσκετ. Είναι ένα ανάμεικτο συναίσθημα για μένα. Είμαι από τη μια πλευρά χαρούμενος που θα παραβρεθώ σε μια τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειάς μου, αλλά από την άλλη είμαι και στενοχωρημένος γιατί θεωρώ πως ο Ερμής Σχηματαρίου είναι δικό μου παιδί. Όμως τα πραγματικά μας παιδιά είναι πολύ πιο σημαντικά από κάποια ομάδα» δήλωσε ο Νίκος Οικονόμου.

Και συμπλήρωσε: «Όλα όμως γίνονται για κάποιον λόγο στη ζωή. Σε όλο το Final 4 προπονητής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης μου, Κώστας Σίσκος. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως και στην ομάδα μου. Πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, όχι εγώ. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές, όχι οι προπονητές».

Ο τεχνικός της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει ως το Final-4, αλλά ορισμένα πράγματα είναι πάνω από το μπάσκετ και ο Νίκος Οικονόμου δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να τα διαπραγματευτεί. Κι αυτό δείχνει τον χαρακτήρα του και τη στάση ζωής του διαχρονικά.