Ερνανγκόμεθ: «Εντυπωσιακή υποδοχή σε αεροδρόμιο, δρόμους και πόλη - Θα διεκδικήσουμε τα πάντα»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ερνανγκόμεθ: «Εντυπωσιακή υποδοχή σε αεροδρόμιο, δρόμους και πόλη - Θα διεκδικήσουμε τα πάντα»

Μαρία Δαλιάνη • 19:01 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και στους στόχους της Εθνικής Ισπανίας.

Η άφιξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του «τριφυλλιού» και με το που έγινε γνωστή η ημέρα και η ώρα άφιξη τους στην Ελλάδα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τον υποδεχτούν. 

Ο Ισπανός φόργουαρντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Ισπανικό τύπο δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή από τους φίλους των «πράσινων» ενώ αναφέρθηε μεταξύ άλλων και στους στόχους της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εθνική Ισπανίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Όπως πάντα, θα τα δώσουμε όλα. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας τον μέγιστο ενθουσιασμό. Είμαστε "πεινασμένοι". Ξέρουμε πως ο δρόμος θα είναι δύσκολος». 

Για τους νεαρούς παίκτες που βοήθησαν τους «φούριας ρόχας» στην προετοιμασία τους: «Είμαι πολύ περήφανος για το πώς προπονήθηκαν αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Ήρθαν και οι τρεις την προηγουμένη εβδομάδα, έχοντας μεγάλο ταλέντο. Σε λίγα χρόνια θα αγωνίζονται στην εθνική και ως ηγέτες της θα προσπαθήσουν να την πάνε στα υψηλότερα επίπεδα». 

Το καταπράσινο 24ωρο του εκστασιασμένου Χουάντσο στην Αθήνα - Πού πήγε και τι έλεγε
EUROLEAGUE

17:10 - 02.08.2023

Το καταπράσινο 24ωρο του εκστασιασμένου Χουάντσο στην Αθήνα - Πού πήγε και τι έλεγε

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ βρέθηκε για λιγότερο από 24 ώρες στην Αθήνα, αλλά αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβουν όλοι την «τρέλα» του για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και την έκστασή του μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Για τις τελικές επιλογές του Σέρτζι Σκαριόλο: «Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλέψω. Θέλουμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σαν μια οικογένεια και να "πεθάνουμε" πάνω στο παρκέ». 

Για την υποδοχή του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα ταξίδι εξπρές. Η υποδοχή από τον κόσμο στο αεροδρόμιο, στους δρόμους, στην πόλη ήταν εντυπωσιακή. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θα διεκδικήσουμε τα πάντα».