Πυροδοτήθηκε το «μπαμ»! Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Ερνανγκόμεθ, τον ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

@FIBA

Πυροδοτήθηκε το «μπαμ»! Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Ερνανγκόμεθ, τον ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος

Ηλίας Λαλιώτης 00:42 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 27.07.2023

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον ανακοίνωσε μέσω Instagram.

H βόμβα του Παναθηναϊκού με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «έσκασε»! 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Ισπανός φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Πράσινους και θα μετακομίσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για χάρη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ώστε να ξεσηκώσει τον κόσμο του «τριφυλλιού» με την παρουσία του.

Δεν παίρνει τον Μπο Κρουζ ο Παναθηναϊκός, αλλά τον MVP του Βερολίνου

Δεν παίρνει τον Μπο Κρουζ ο Παναθηναϊκός, αλλά τον MVP του Βερολίνου

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ τρίβει τα μάτια του με τις κινήσεις που κάνει ο Παναθηναϊκός και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Εργκίν Αταμάν ετοιμάζει μια ομάδα που θέλει να βρεθεί στο Βερολίνο την ερχόμενη άνοιξη.

Ο Ισπανός φόργουορντ ήταν ο μεγάλος στόχος του Τριφυλλιού για τη θέση 4, με την ομάδα του Αταμάν να κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να καταφέρει να πείσει τον σπουδαίο Ισπανό άσο να έρθει στην Αθήνα και να γίνει μία από τις ηγετικές φιγούρες της προσπάθειας για τη νέα σεζόν.

Οι δύο πλευρές προχώρησαν τις επαφές τους με συνοπτικές διαδικασίες, ήρθαν σε προφορική συμφωνία και το βράδυ της Τετάρτης αντάλλαξαν τα συμβόλαια, ώστε το deal να ολοκληρωθεί και το «τριφύλλι» να κάνει δικό του τον Ισπανό φόργουορντ. Ο Ερνανγκόμεθ υπέγραψε για δύο χρόνια και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση.

Η πρώτη ανεπίσημη πάντως ήρθε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ανέβασε story στο Instagram με τη φωτογραφία του 27χρονου διεθνή άσου.

Το συμβόλαιο του Ερνανγκόμεθ

Όσο για τις απολαβές του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι αρχικές αναφορές από την Ισπανία ισχυρίζονταν πως ο πρώην άσος των Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς στο NBA θα έπαιρνε 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 2 χρόνια.

Πληροφορίες του Sportal, ωστόσο, αναφέρουν πως ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ θα εισπράξει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για δύο χρόνια.