Βόμβα: Κλείνει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός!

Βόμβα: Κλείνει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός!

Ηλίας Λαλιώτης 20:21 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 26.07.2023

Έτοιμος να ρίξει... βόμβα είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του έναν παίκτη κατευθείαν από το ΝΒΑ. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να προχωρήσουν την περίπτωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τη θέση 4 για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, σε μια κίνηση που δυναμώνει το «τριφύλλι» σε όλα τα επίπεδα.

Πρόκειται για μεταγραφή βόμβα, από το... πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με έναν παίκτη που αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας, υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο ΝΒΑ, παίζοντας μεταξύ άλλων σε Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς και Γιούτα Τζαζ.

Στην ατζέντα του Αταμάν και η αγορά του NBA - Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ και οι άλλες περιπτώσεις που ξεχωρίζουν
EUROLEAGUE

08:54 - 11.05.2023

Στην ατζέντα του Αταμάν και η αγορά του NBA - Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ και οι άλλες περιπτώσεις που ξεχωρίζουν

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν και είναι δεδομένο πως η αγορά των free agents από το NBA δεν θα τον αφήσει αδιάφορο. Ποιοι παίκτες έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής ως υποψήφιοι για επιστροφή στην Ευρώπη

O Ερνανγκόμεθ έχει το παρατσούκλι Bo Cruz, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Hustle», στην οποία παραγωγός ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και σκηνοθέτης ο Άνταμ Σάντλερ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μεταγραφή που αλλάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, καθώς δίπλα σε παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Λούκα Βιλντόζα και ο Ματίας Λεσόρ θα προστεθεί ο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος στα 28 του χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη, για να αποτελέσει ηγετική φιγούρα στην προσπάθεια της νέας σεζόν που κάνει το «τριφύλλι για επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε μεθοδικά και με πλάνο, προκειμένου να προχωρήσει στη μεταγραφή-βόμβα με τον Ερνανγκόμεθ. Οι «πράσινοι» είχαν βάλει στη λίστα τους τον Ισπανό, λίγο μετά τη συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν, όπως είχε αποκαλύψει το Sportal, μαζί με τον αδερφό του, Βίλι.

Οι μάνατζερ των αδερφών Ερνανγκόμεθ απαντούν αποκλειστικά στο Sportal για την προοπτική της Ευρώπης και του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:42 - 11.05.2023

Οι μάνατζερ των αδερφών Ερνανγκόμεθ απαντούν αποκλειστικά στο Sportal για την προοπτική της Ευρώπης και του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει ματιές και προς την αγορά των free agents του NBA, με τα ονόματα των Ισπανών Χουάντσο και Βίλι Ερνανγκόμεθ να έχουν πέσει στο τραπέζι των προτάσεων - Τι λένε στο Sportal οι ατζέντηδες των παικτών

Είχαν ανοίξει από τότε κύκλο επαφών με τον παίκτη και όχι μόνο κατάφεραν να βρουν σημείο επαφής, αλλά προχώρησαν πολύ την υπόθεση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε να προσθέσει επιπλέον λάμψη σε ένα... λαμπερό και ποιοτικό ρόστερ και η κίνηση απόκτησης του Ερνανγκόμεθ έρχεται να επιβεβαιώσει τις «άγριες διαθέσεις» του διοικητικού ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ.

H υπόθεση πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο 28χρονος άσος αναμένεται να γίνει ο ενδέκατος παίκτης που θα μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ενόψει της νέας σεζόν. Κι όλα αυτά έπειτα από μια πολύ «γεμάτη» καριέρα 7 ετών στο ΝΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια δεν έβρισκε τον ρόλο που τον ικανοποιούσε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από το 2016 έως και σήμερα φόρεσε τη φανέλα 6 ομάδων στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, με τελευταία αυτή των Τορόντο Ράπτορς, όπου μέτρησε 2,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 42,1% στα σουτ εντός πεδιάς σε 42 παιχνίδια με την ομάδα του Καναδά.