Επιστρέφουν Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Μίλος Τεόντοσιτς

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Επιστρέφουν Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 17:36 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 03.04.2024

Η περιφέρεια του Ερυθρού Αστέρα δυναμώνει ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 33η... στροφή της regular season της Euroleague, αφού Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ημέρα επιστροφών θα είναι η Πέμπτη 4/4 για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου υποδέχονται τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της Euroleague σε ένα ματς που βαθμολογικά δεν έχει ενδιαφέρον για τους Σέρβους.

Ωστόσο, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του για τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, επιθυμία όλων στον οργανισμό είναι να κλείσουν τη σεζόν με δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν.

Στην προσπάθειά τους κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, οι Σέρβοι θα έχουν... ενισχύσεις! Τόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς, όσο και ο Γιάγκο ντος Σάντος θα είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες είχε δει την περιφέρειά του να... συρρικνώνεται εξαιτίας των τραυματισμών.

«Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψαν, κάτι που θα βοηθήσει τον Χάνγκα, που είχε μείνει ο μόνος μας πλέι μέικερ. Είναι καλό που σχεδόν όλοι είναι διαθέσιμοι, αυτό θα αυξήσει τις επιλογές μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε στους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό την ευκαιρία να βρουν ρυθμό. Θα είναι πιο εύκολο για αυτούς να βρεθούν σε φόρμα», είπε ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα για τις επιστροφές των δύο του γκαρντ.

Αντίθετα στα... πιτς παραμένει ο Τρέι Τόμπκινς που δεν πρόλαβε να είναι στην επιθυμητή κατάσταση προκειμένου να αγωνιστεί:

«Δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι στο τελικό στάδιο για να βρει ρυθμό. Σε λίγες μέρες, ίσως σε μια εβδομάδα, περιμένουμε να είναι σε καλή κατάσταση», τόνισε ο κόουτς Σφαιρόπουλος.