Ο Ντος Σάντος «τρέχει» για τον Ολυμπιακό!

Γιάγκο Ντος Σάντος

i

Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Ο Ντος Σάντος «τρέχει» για τον Ολυμπιακό!

Γιάννης Πάλλας 18:14 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 21.03.2024

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα Γιάγκο Ντος Σάντος θα μείνει δέκα ημέρες εκτός και προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Γρήγορα θα επιστρέψει ο Γιάγκο Ντος Σάντος στις υποχρεώσεις του Ερυθρού Αστέρα, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο για το κάταγμα που υπέστη στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σερβικής ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς θα μείνει εκτός δράσης για ένα δεκαήμερο και στη συνέχεια θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 25χρονος άσος θα πατήσει ξανά παρκέ σ’ ένα δεκαήμερο, φορώντας φυσικά ειδική προστατευτική μάσκα. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος στον Ερυθρό Αστέρα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου.

«Ο Ντος Σάντος υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο, έπειτα από μία αγκωνιά που δέχτηκε. Οι διαιτητές έδωσαν απλό φάουλ, που είναι λίγο περίεργο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά με την επέμβασή του, νιώθει καλά και περιμένουμε να επιστρέψει στο παρκέ με ειδική μάσκα σε επτά με δέκα ημέρες» υποστήριξε ο Νεμπόισα Τσόβιτς αναφερόμενος στον Γιάγκο Ντος Σάντος, που αποτελεί ένα από τα «όπλα» του Ερυθρού Αστέρα στην περιφέρεια, αλλά έχει βγει νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τους Ισραηλινούς.

Όπως άλλωστε φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR, το πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τη Σερβική ομάδα είναι ποσοτικό, καθώς δεν έχει το βάθος που διέθετε, λόγω των τραυματισμών. Η επιστροφή του Ντος Σάντος αυξάνει τις επιλογές που έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.