Προπονήθηκε ο Βιλντόζα και θέτει υποψηφιότητα για επιστροφή κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Λούκα Βιλντόζα

Προπονήθηκε ο Βιλντόζα και θέτει υποψηφιότητα για επιστροφή κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ηλίας Λαλιώτης 17:54 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 21.03.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR και ενδέχεται να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Με μια σημαντική επιστροφή ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 31η αγωνιστική της Euroleauge. Αυτό γιατί ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόζα να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ο Αργεντινός γκαρντ επέστρεψε στη δράση με το τριφύλλι, έπειτα από απουσία αρκετών εβδομάδων. Για την ακρίβεια, ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο γόνατο για αρκετά μεγάλο διάστημα,, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης. Σε μια εξέλιξη που στέρησε από τον Αταμάν μια σημαντική λύση στην περιφέρεια.

Ενόψει του αγώνα της 31ης αγωνιστικής, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως φώναξε παρών. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Βιλντόζα πήρε μέρος, προπονήθηκε λίγο πιο χαλαρά αλλα χωρίς προβλήματα και θα ενισχύσει την ομάδα του στο φίνις της regular season και την προσπάθεια για μια θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Σίγουρα θα είναι στο 100% στο ματς της Μπολόνια με την Βίρτους και ενδέχεται να βρεθεί και αύριο στη 12αδα.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο παιχνίδι του έμπειρου άσου με την πράσινη φανέλα ήταν στις 15 Φεβρουαρίου, ο προημιτελικός κόντρα στην AEK Betsson, στο πλαίσιο του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Βέβαια, αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση μετά από έναν μήνα για τον Βιλντοζα και θα ξεκαθαρίσει οριστικά πριν από το τζαμπολ αν θα είναι στη 12αδα.

Μιλώντας για τον τραυματισμό του, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αργεντινός πλέι μέικερ τόνισε: «Το γόνατο πάει ολοένα και καλύτερα. Νομίζω ότι την πρώτη φορά βιάστηκα λίγο να επιστρέψω στο παρκέ και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση για το σώμα μου. Τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε μια πλήρη αποκατάσταση όσο καιρό κι αν χρειαστεί.

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να μπω στην ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Χαίρομαι που θα είμαι απόλυτα υγιής για επόμενους αγώνες που έχουμε μπροστά μας»

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Πέμπτης