«Έχεις κότσια για να έρχεσαι εδώ»: Η απίθανη Ατάκα του Λεσόρ στον γιο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

«Έχεις κότσια για να έρχεσαι εδώ»: Η απίθανη Ατάκα του Λεσόρ στον γιο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Γιώργος Γαβριλάκης 10:32 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 21.03.2024

Όταν ο Ματίας Λεσόρ είδε τον Φίλιππο Νικολαΐδη στους διαδρόμους της Stark Arena μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, εντυπωσιάστηκε με το θάρρος του. Ο νεαρός φορούσε την πράσινη φανέλα με το Νο 25 σε μία εχθρική έδρα για τον Γάλλο!

Ο Ματίας Λεσόρ κατά κάποιον τρόπο το διασκέδασε δεόντως. Βρέθηκε στην Stark Arena και θα ήταν ο... αγαπημένος αντίπαλος αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε με την τέως ομάδα του, την Παρτιζάν, καθώς με τους φιλάθλους της ο Γάλλος συνδέεται με αγάπη. Απέναντί του όμως, βρέθηκε ο Ερυθρός Αστέρας και οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», με τον που τον βλέπουν... εκνευρίζονται!

Η σχέση του είναι τεταμένη, έχει... προϊστορία και ο Λεσόρ μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού -με τον τρόπο του- έφερε... μια κάποια αναστάτωση. Τους παρομοίασε με ζώα: Με ζέβρες, μαϊμούδες, δελφίνια και πόνυ. Αφού πρώτα βέβαια, ήταν ο πρωταγωνιστής και ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» στην εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη τους για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Ματίας Λεσόρ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, είδε έναν νεαρό να φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού με το όνομά του στην πλάτη. Ήταν ο γιός των αδικοχαμένων Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο Φίλιππος Νικολαϊδης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα καθήμενος δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αργότερα πήγε να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη για να υπογράψει την φανέλα.

Ο Γάλλος φυσικά και την υπέγραψε και σύμφωνα με το Sportal.rs, που εκπρόσωπό τους βρισκόταν στο... πηγαδάκι του είπε: «Μικρέ, έχεις κότσια που ήρθες εδώ με φορώντας αυτή τη φανέλα».

🔴 Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: «Διπλό» τετράδας στην Stark Arena με... Fantastic Four!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!