Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε αν θα ενισχυθούμε»

Γιάννης Σφαιρόπουλος

i

©Intime

Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε αν θα ενισχυθούμε»

Γιάννης Πάλλας 19:00 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 03.01.2024

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λούκα Μίτροβιτς και την προοπτική μεταγραφικής ενίσχυσης

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης (4/1, 21:00) με την Παρτίζαν για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. 

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει τον Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος χτύπησε στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και παραμένει εκτός δράσης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η απόφαση για τη συμμετοχή του Σέρβου φόργουορντ θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

«Σήμερα, έκανε ελαφρύ τρέξιμο, και αύριο, θα κάνει προπόνηση στα σουτ με την ομάδα. Η απόφαση για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι θα ληφθεί λίγο πριν το παιχνίδι» σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναφερόμενος στην κατάσταση του Λούκα Μίτροβιτς.

Όσο για την προοπτική ενίσχυσης της ομάδας, εξήγησε: «Μετά το παιχνίδι με την Παρτιζάν, έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, ακολουθούμενο από έναν ακόμη διπλό γύρο της Euroleague. Η εστίασή μας είναι σε αυτούς τους επερχόμενους αγώνες. Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάποιον και αν θα υπογράψουμε κάποιον».

Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης