Προβληματίζουν οι χαμηλές «πτήσεις» του Πόλεϊ στον Κολοσσό
i

©InTime

Προβληματίζουν οι χαμηλές «πτήσεις» του Πόλεϊ στον Κολοσσό

Γιάννης Πάλλας 17:40 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 03.01.2024

Ο Τάιλερ Πόλεϊ πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον Κούρο Σεγκούρα

Σε «ρηχά νερά» κινείται το τελευταίο διάστημα ο Τάιλερ Πόλεϊ, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στις τάξεις του Κολοσσού Ρόδου. 

Ο 24χρονος Αμερικανός έχει πολύ «φτωχή» επιθετική συγκομιδή, γεγονός που έχει προβληματίσει έντονα τον Κούρο Σεγκούρα. 

Ο Ισπανός τεχνικός έχει επενδύσει πολλά στην παρουσία του Τάιλερ Πόλεϊ, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν με 19 πόντους κόντρα στο Περιστέρι bwin και 15 πόντους με το Λαύριο εκτός έδρας, αλλά στη συνέχεια οι επιδόσεις του ήταν χαμηλές.

Μάλιστα στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει 4 πόντους με την ΑΕΚ, 4 πόντους με την Καρδίτσα, 2 πόντους με τον Παναθηναϊκό AKTOR, 10 πόντους με τον ΠΑΟΚ, 18 πόντους με τον Προμηθέα και στα δυο τελευταία παιχνίδια με Μαρούσι και Περιστέρι έχει 2 και 4 πόντους αντίστοιχα.

O Ποτζέκο για τα δημοσιεύματα: «Και να τα διαβάσω δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω γαλλικά!»
EUROLEAGUE

15:17 - 03.01.2024

O Ποτζέκο για τα δημοσιεύματα: «Και να τα διαβάσω δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω γαλλικά!»

Ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, ρωτήθηκε για τις φήμες, τα σενάρια, αλλά και όσα γράφονται για το «εκκολαπτόμενο» τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα από το Λυών. Και απάντησε με τον τρόπο του...

Όπως γίνεται αντιληπτό οι χαμηλές επιδόσεις του Τάιλερ Πόλεϊ το τελευταίο διάστημα προκαλούν έναν εύλογο σκεπτικισμό στους Ροδίτες και υπό αυτή την έννοια η αναμέτρηση με το Λαύριο στο κλειστό της Καλλιθέας είναι σημαντική, όσον αφορά την παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ στον Κολοσσό.

Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης