Το δώρο του Τζα Μοράντ στα... μούτρα του Ουεμπανιαμά - «Με απειλούσε ραπάροντας», είπε ο Γάλλος (vids)
i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Το δώρο του Τζα Μοράντ στα... μούτρα του Ουεμπανιαμά - «Με απειλούσε ραπάροντας», είπε ο Γάλλος (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:45 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 03.01.2024

O Τζα Μοράντ των 188 εκατοστών κάρφωσε μπροστά στον Βικτόρ Ουεμπανιαμά των Σπερς (με μπόι στα 2,24μ.) και αυτό ήταν «το αργοπορημένο χριστουγεννιάτικο δώρο του». Ο Γάλλος πάντως τρόμαξε, γιατί κάθε φορά που τον πλησίαζε του τραγουδούσε «απειλητικούς ραπ στίχους».

Ο Τζα Μοράντ είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς παίκτες στο ΝΒΑ. Έχει πάντα πλάκα να τον βλέπεις να αγωνίζεται και τα αθλητικά του προσόντα είναι θαυμαστά. Μέσα από αυτά προκύπτουν και εντυπωσιακές φάσεις, όπως το κάρφωμα που έκανε μπροστά και πάνω από τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά στην αναμέτρηση των Γκρίζλις με τους Σπερς

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, παρά την υψομετρική διαφορά που έχει με τον 19χρονο Γάλλο (ο ένας είναι 188 εκατοστά και ο άλλος... 224) βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του και να καρφώσει δυναμικά στο αντίπαλο καλάθι. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μοράντ χαριτολογώντας είπε «ήταν κάτι που ήθελαν όλοι να κάνουν». Δηλαδή να καρφώσουν στο πρόσωπο του πανύψηλου φόργουορντ, «έτσι είπα να του κάνω ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Έστω και καθυστερημένα». 

Τρεις... περήφανοι Ραβίνοι ήθελαν να στείλουν ένα «περίεργο» μήνυμα στον Κάιρι Ίρβινγκ (vid)
EUROLEAGUE

10:23 - 03.01.2024

Τρεις... περήφανοι Ραβίνοι ήθελαν να στείλουν ένα «περίεργο» μήνυμα στον Κάιρι Ίρβινγκ (vid)

Με πλακάτ που έγραφαν «Είμαι Εβραίος και είμαι περήφανος» τρεις Ραβίνοι φίλαθλοι των Γιούτα Τζαζ ήθελαν να κάνουν μία δήλωση τη μέρα που η ομάδα τους αντιμετώπισε τον Κάιρι Ίρβινγκ, που τον θεωρούν αντισημίτη και αρνητή του Ολοκαυτώματος.

Λίγο αργότερα, το θύμα της υπόθεσης, ο ίδιος ο Ουεμπανιαμα, αφού πρώτα δήλωσε εντυπωσιασμένος με τα προσόντα και το ταλέντο του Μοράντ, αποκάλυψε πως «όταν τον πλησίαζα με απειλούσε τραγουδώντας ραπ στίχους. Με τρόμαξε! Αλλά