Tσόβιτς: «Ο Ιβάνοβιτς ήθελε Μπιέλιτσα όχι τον Μονέκε και Τόμπι αντί Ντέιβις»!

Νεμπόισα Τσόβιτς

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Tσόβιτς: «Ο Ιβάνοβιτς ήθελε Μπιέλιτσα όχι τον Μονέκε και Τόμπι αντί Ντέιβις»!

Γιάννης Πάλλας 23:06 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 22.02.2024

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς

Ειδήσεις για τον σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα έβγαλε ο πρόεδρος της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Βελιγραδίου εξήγησε πως το φετινό μπάτζετ είναι ύψους 15 εκατ. ευρώ, με τα 12 εκατ. ευρώ από αυτά να αφορούν τα συμβόλαια των παικτών και του προπονητικού επιτελείου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε επιλογές του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον οποίο διαδέχθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην άκρη του πάγκου.

Όπως εξήγησε ο Νεμπόισα Τσόβιτς, ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε απορρίψει τον Τσίμα Μονέκε, τον οποίο έχει τώρα στην Μπασκόνια, για χάρη του Νεμάνια Μπιέλιτσα, που δεν έπαιξε εξαιτίας τραυματισμού, αλλά και τον Μάικ Τόμπι αντί του Μπράντον Ντέιβις της Βαλένθια!

«Το μπάτζετ για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο φέτος είναι κοντά στα 12 εκατ. ευρώ. Αν προσθέσουμε τα ταξίδια και όλα τα υπόλοιπα, πάει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία αύξηση ύψους 20% σε σχέση με την περσινή σεζόν», δήλωσε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Για την απόκτηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα, είπε: «Ο Μπιέλιτσα ήταν επιλογή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Επέλεξε τον Μπιέλιτσα και όχι τον παίκτη της Μπασκόνια, τον Τσίμα Μονέκε. Επίσης, επέλεξε τον Μάικ Τόμπι αντί του Μπράντον Ντέιβις».

Για τις φήμες περί συζητήσεων με τον Ματέους Πονίτκα, υπογράμμισε: «Ο Ιβάνοβιτς μίλησε πρώτα με τον Πονίτκα. Συμφώνησε σε όλα μαζί του, εκτός από το οικονομικό. Έγινε αυτό και μετά από αρκετές ημέρες δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Και τότε, πήγε στην Παρτίζαν, αν και είχε πει ότι ανυπομονούσε να παίξει για τον Ιβάνοβιτς. Προφανώς θα είπε το ίδιο και στον προπονητή της Παρτίζαν».