Ισοφάρισε ο Ερυθρός Αστέρας και τώρα... τελικός των τελικών!

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν 68-56

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Ισοφάρισε ο Ερυθρός Αστέρας και τώρα... τελικός των τελικών!

Νίκος Καλαμπάκας 22:30 - 20.06.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Παρτίζαν με σκορ 68-56 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της ABA Liga σε 2-2.

Σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής της ABA Liga, αφού ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Παρτίζαν και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2. Οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους την Πέμπτη 22/6 στη Σταρ Αρένα.

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καμπάτσο, ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Παρτίζαν με 68-56 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της ABA Liga. Ο γκαρντ από την Αργεντινή, στην τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό της ομάδας, σημείωσε 21 πόντους και ήταν η κινητήριος δύναμη των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου.

Το παιχνίδι για μια ακόμα φορά σημαδεύτηκε από διακοπές και εντάσεις και μάλιστα στο τέλος του, όταν ο νικητής είχε ξακαθαριστεί ότι θα είναι οι γηπεδούχοι. Ο Ντόμπριτς πρόσθεσε 14 πόντους, ενώ 10 σημείωσε ο Πετρούσεφ ώστε οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν τη σειρά και να ετοιμάζονται πλέον να διεκδικήσουν το τρόπαιο στο «σπίτι» των αντιπάλων τους.

Για την παρτίζαν πρώτος σκόρερ ήταν ο ¨Εξουμ με 12 πόντους, ενώ από 10 σημείωσαν οι Αβράμοβιτς και Πάντερ, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποτρέψουν την ήττα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν την Παρτίζαν να πάρει το προβάδισμα. Μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και το έκαναν εύκολα, σε ένα παιχνίδι που κύλησε για την ομάδα του Ιβάνοβιτς ιδανικά.

Το ραντεβού των δύο ομάδων ανανεώνεται για την Πέμπτη 22/6 στις 21.00 ώρα Ελλάδος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-13, 32-24, 49-39, 68-56