Καζάνι που βράζει: Πάντερ και Νάναλι δεν έδωσαν το χέρι τους σε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα (vid)
i

© Intime

Καζάνι που βράζει: Πάντερ και Νάναλι δεν έδωσαν το χέρι τους σε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:36 - 20.06.2023

Ο Κέβιν Πάντερ και ο Τζέιμς Νάναλι της Παρτιζάν δεν έδωσαν το χέρι τους στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού της Αδριατικής Λίγκας.

Σε κλίμα μεγάλης έντασης διεξήχθη ο τέταρτος τελικός της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στο κέντρο για να ανταλλάξουν την καθιερωμένη χειραψία.

Ωστόσο, ο Κέβιν Πάντερ και ο Τζέιμς Νάναλι δεν χαιρέτησαν τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα. Οι δύο μπασκετμπολίστες της Παρτιζάν συνέχισαν να κάνουν τα σουτάκια τους σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Νάναλι είχε επεισόδιο με οπαδό της Παρτιζάν στον προηγούμενο αγώνα των δύο ομάδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε με 68-56 και οδήγησε τη σειρά σε πέμπτο αγώνα, όπου θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή.

«Η πρόκληση του Game 4 για εμάς είναι πολύ μεγάλη. Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια και αποφασιστικότητα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο μα σαν μας στηρίξουν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς να προσβάλουν κανέναν και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα με ρίψεις αντικειμένων

Ποιο ντέρμπι; Η σύντροφος του Βιλντόζα και η γυναίκα του Νέντοβιτς κέντρισαν τα βλέμματα στο Βελιγράδι (gallery)
ABA LIGA

22:16 - 20.06.2023

Ποιο ντέρμπι; Η σύντροφος του Βιλντόζα και η γυναίκα του Νέντοβιτς κέντρισαν τα βλέμματα στο Βελιγράδι (gallery)

Μπορεί το Βελιγράδι να είναι στο… κόκκινο λόγω του ντέρμπι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, αλλά η σύντροφος του Βιλντόζα και η σύζυγος του Νέντοβιτς έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας και ξέρουμε ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», είχε πει εν όψει του τέταρτου ματς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο ματς και το μυαλό μας να είναι μόνο στο επόμενο. Αυτό που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια» και πρόσθεσε «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι κόσμιος και να μην πετάξει το παραμικρό. Ο κόσμος ξέρει καλά πόσο πολύ τον χρειαζόμαστε και πόσο μας βοηθάει. Αλλά πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο. Οι αντίπαλοί μας δεν πρέπει να είναι στόχος», σημείωσε με τη σειρά του ο Νεμάνια Νέντοβιτς.