Σε διαθεσιμότητα ο τιμ μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα

Σε διαθεσιμότητα ο τιμ μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 18:00 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 25.04.2024

Ο τιμ μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Ίλιτς δεν θα ασκεί τα καθήκοντά του στον σύλλογο για τις επόμενες 72 ώρες, αφού πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και αντιμετωπίζει κατηγορίες!

Προβλήματα με το νόμο έχει ο τιμ μάνατζερ του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Ίλιτς. Ο ίδιος πιάστηκε από αστυνομικούς να οδηγεί μεθυσμένος, έχοντας μάλιστα μπει στο αντίθετο ρεύμα.

Η αστυνομία του έκανε νόημα να σταματήσει την πορεία του, εκείνος αρνήθηκε και άνοιξε το γκάζι προκειμένου να διαφύγει και έτσι έπειτα από μικρή καταδίωξη οι Αρχές τον συνέλαβαν. Μάλιστα, βρέθηκε στο αίμα του ποσοστό αλκοόλ που έφτανε στο 1.7%!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να τον θέσει σε διαθεσιμότητα. Με ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου, τονίζουν ότι ο Ίλιτς θα τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις επόμενες 72 ώρες όταν και θα υπάρξει σαφής εικόνα για τα αδικήματα που κατηγορείται.

Ο Ίλιτς διατηρεί το πόστο του στη σερβική ομάδα από το 2001 και είναι ο μακροβιότερος παράγοντας του συλλόγου. Ακόμα έχει το ίδιο πόστο και στην εθνική ομάδα της Σερβίας, γεγονός που ίσως του επιφέρει συνέπειες και από εκεί!