Στα ταμεία των ΚΑΕ τα χρήματα από το στοίχημα!

ΕΣΑΚΕ

i

©Intime

Στα ταμεία των ΚΑΕ τα χρήματα από το στοίχημα!

Γιάννης Πάλλας 20:24 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 21.02.2024

Πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των ΚΑΕ τα χρήματα από την φορολόγηση του στοιχήματος

«Ανάσα» για τις περισσότερες ΚΑΕ της Stoiximan Basket League αποτέλεσαν τα χρήματα που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς από την φορολόγηση του Στοιχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Η Τετάρτη (21/2) ήταν μια σπουδαία ημέρα, καθώς οι ΚΑΕ ενημερώθηκαν πως στους λογαριασμούς μπήκαν τα χρήματα από το Στοίχημα, που αποτελούν «ανάσα» για την λειτουργία των ομάδων και επιτρέπουν να τακτοποιηθούν πολλές εκκρεμότητες.

Άλλωστε, υπήρξαν ομάδες που δυσκολεύονταν αρκετά το τελευταίο διάστημα, σε ότι αφορά την διευθέτηση των δόσεων των συμβολαίων. Κάτι που πλέον αντιμετωπίζεται άμεσα, καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2) οι ΚΑΕ έχουν δει τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Η εξέλιξη αυτή βοηθάει τους Συλλόγους, καθώς βρισκόμαστε σ’ ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και τα χρήματα που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς θα βοηθήσουν, προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε κάποιες ομάδες.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που υπογράφηκε η ΚΥΑ και αφορούσε τα έσοδα από τη φορολόγηση του Στοιχήματος ήταν προφανές ότι θα αποτελούσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όσον αφορά την λειτουργία των ΚΑΕ.

Tags: