Προγραμματίστηκε σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ με επίκεντρο το φορμάτ των play offs

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ)

i

© Intime

Προγραμματίστηκε σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ με επίκεντρο το φορμάτ των play offs

Χρήστος Τσάλτας 20:59 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 15.08.2023

Την Πέμπτη στις 17 του Αυγούστου τα μέλη του ΕΣΑΚΕ θα συναντηθούν διαδικτυακά για μία συζήτηση που θα αφορά στο άμεσο μέλλον της Basket League και κυρίως τα δεδομένα και τις διαδικασίες για τα play offs της σεζόν 2023-24.

Η περίοδος καλοκαιρινών αδειών βρίσκεται στο limit up της, αλλά σχεδόν αμέσως μετά την μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου ο ΕΣΑΚΕ προγραμμάτισε μία σύσκεψη, για την Πέμπτη (17/8), με σκοπό να τεθούν τα δεδομένα και να ανοίξει μία συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τις ομάδες και την διοργανώτρια αρχή εν όψει της σεζόν 2023-24. 

Η πρόσκληση έχει πάει σε όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ και η συνάντηση δεν θα γίνει με φυσική παρουσία, αλλά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Το σημαντικότερο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι το φορμάτ και τα δεδομένα ειδικά για τα Play Offs της νέας χρονιάς. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη σύσκεψη έλαβε μέρος και εκπρόσωπος του Τρίτωνα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα, αν και η παρουσία της νεοφώτιστης ομάδας στη μεγάλη κατηγορία δεν είναι δεδομένη. 

Ο Κουίνσι Έισι στο Sportal: «Ο Σλούκας πήρε την καλύτερη απόφαση για εκείνον - Τεράστια η επιρροή του Μπαρτζώκα σε μένα»
REST OF THE WORLD

14:50 - 15.08.2023

Ο Κουίνσι Έισι στο Sportal: «Ο Σλούκας πήρε την καλύτερη απόφαση για εκείνον - Τεράστια η επιρροή του Μπαρτζώκα σε μένα»

Η τελευταία σεζόν ως παίκτης, στον Ολυμπιακό, το νέο κεφάλαιο της προπονητικής, η επιρροή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Σλούκας και η απόφαση να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, ο NBAer Βεζένκοφ και ο Μπεν ΜάκΛεμορ. Ο Κουίνσι Έισι επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και μοίρασε ατάκες στο Sportal!

Σε αντίθεση με το Μαρούσι, που ολοκληρώνει σιγά σιγά τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΚΑΕ και πλέον μπαίνει στον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ο Τρίτωνας βρίσκεται σε μία ρευστή και όχι τόσο αισιόδοξη κατάσταση. Προσπαθεί να συλλέξει τα χρήματα που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη Basket League και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει πως η διοίκηση του συλλόγους βρίσκεται σε καλό δρόμο.