ESPN: «Αμφίβολο αν θα υπογράψει επέκταση με τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

©Intime

ESPN: «Αμφίβολο αν θα υπογράψει επέκταση με τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο»

Νίκος Καλαμπάκας 11:22 - 02.08.2023

Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του συζητήθηκε σε podcast του ESPN!

Δύο χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς, το ESPN καταπιάνεται με την ανανέωσή του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ και οι Αμερικάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις τους για το μέλλον του στο Μιλγουόκι.

Σε podcast του ESPN αναλύθηκε ο τρόπος με τον οποίο ο Γιάννης θα μπορούσε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τα «ελάφια», με τους συμμετέχοντες να καταλήγουν στο γεγονός ότι δεν θα τους προκαλούσε έκπληξη αν ο παίκτης δεν συνεχίσει στους Μπακς!

«Ο Γιάννης έχει player option (σ.σ. για το 2026). Απομένουν δυο χρόνια για το συμβόλαιό του και έχει opt out που μπορεί να ενεργοποιήσει. Μπορεί να κάνει επέκταση για τρία χρόνια και 170 εκατομμύρια όπως ακριβώς ο A.D. Έχουμε μιλήσει για το ζήτημα. Αν ο Γιάννης δεν υπογράψει την επέκταση, για μένα δεν σημαίνει απαραίτητα πως... χτυπάει κόκκινος συναγερμός για τους Μπακς. Το θέμα έχει να κάνει με το ότι το supporting cast των Μπακς είναι όλοι στα 30s και ο Γιάννης δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30. Το ότι έδωσαν νέα συμβόλαια στους Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ τους δίνει... κουράγιο ώστε να κάνουν την πρόταση για την επέκταση στον Αντετοκούνμπο. Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν την υπογράψει. Όπως δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν δεν την υπογράψει», είπε αρχικά ο αναλυτής Μπράιαν Γουίντχορστ.

O συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς που έβαλε 83 πόντους! (vids)
NBA

08:44 - 30.07.2023

O συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς που έβαλε 83 πόντους! (vids)

Ο ΜαρΤζόν Μπότσαμπ ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και κατά πως φαίνεται είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα. Στο πλαίσιο του τουρνουά Crowsover Am Pro έσπασε το ρεκόρ του Αϊζέια Τόμας και πλέον αυτός με τους 83 πόντους του βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερς.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος του Μέσου, Τιμ ΜακΜάχον, τόνισε ότι Γιάννης θα θελήσει πρώτα να δει το πλάνο της ομάδας κι έπειτα να πάρει τις αποφάσεις του: «Έχουμε δει πως λειτουργεί ο παίκτης. Θέλει πρώτα απ' όλα να είναι απόλυτα σίγουρος ότι το Μιλγουόκι έχει κάνει όλα όσα πρέπει να κάνει για να του προσφέρουν τις συνθήκες για μια ανταγωνιστική ομάδα», είπε, προσθέτοντας ότι ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και το μέλλον του Τζρου Χόλιντει, καταλήγοντας ότι ο Greek Freak θα περιμένει να πάρει τις αποφάσεις του το επόμενο καλοκαίρι.