Ο Ιτούδης «πρόλαβε» Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην Εθνική – Ο λόγος της άρνησης του να πάει στο Παγκόσμιο

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

©Intime

Ο Ιτούδης «πρόλαβε» Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην Εθνική – Ο λόγος της άρνησης του να πάει στο Παγκόσμιο

Sportal newsroom 15:43 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 18.07.2023

Ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την προτίμηση του Δημήτρη Ιτούδη στον Τόμας Ουόκαπ έναντι του γιου του. Ποια είναι η αλήθεια!

Λίγες μέρες - ίσως και ώρες - πριν από την επίσημη ανακοίνωση της προεπιλογής από τον Δημήτρη Ιτούδη του ρόστερ της εθνικής ομάδας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά. 

Πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης και το δίλημμα που έχει μπροστά του ο ομοσπονδιακός προπονητής και έχει να κάνει με την επιλογή Ουόκαπ ή Ντόρσεϊ. Από τη στιγμή που ο γκαρντ του Ολυμπιακού πήρε το ελληνικό διαβατήριο και τέθηκε στη διάθεση της εθνικής ομάδας, όλοι περίμεναν την επιλογή που θα έκανε ο Ιτούδης. Μια απόφαση αν μη τι άλλο δύσκολη, ανάμεσα σε δύο παίκτες που είναι εξαιρετικοί αλλά έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση έχει παρθεί από πλευράς Ιτούδη. Και η επιλογή του είναι ο Τόμας Ουόκαπ. Μια απόφαση που ήρθε μετά την ανακοίνωση του Κώστα Σλούκα να μη συνεχίσει με το εθνόσημο στο στήθος.

Βέβαια, ο Ιτούδης δεν επέλεξε τον Γουόκαπ αντί του Ντόρσεϊ, στην πραγματικότητα τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ. Αντιθέτως, ο Έλληνας κόουτς «πρόλαβε» τον Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην «γαλανόλευκη». Ακριβώς αυτή τη θέση υποστηρίζει και ο πατέρας του Ελληνοαμερικανού αθλητή. Ο Τζέριντ Ντόρσεϊ πήρε θέση για όσα γράφτηκαν περί «επιλογής Ιτούδη».

«Πείτε ολόκληρη την ιστορία, ο Τάιλερ δεν μπορούσε να πάει αυτό το καλοκαίρι. Τόσα πολλά ψέματα εκεί έξω», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Τζέριντ Ντόρσεϊ με φανερό εκνευρισμό. Οπως φαίνεται μάλιστα, η σύντροφος του είναι μάλλον έγκυος 6-7 μηνών κι έτσι ο 27χρονος γκαρντ θέλησε να είναι δίπλα στη γυναίκα του αυτές τις στιγμές.