Πήραν θέση για τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι Μπακς: «Δουλεύουμε μαζί του, καμία απόφαση ακόμα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πήραν θέση για τη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι Μπακς: «Δουλεύουμε μαζί του, καμία απόφαση ακόμα»

Κώστας Τσιακλής 20:11 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 05.07.2023

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν θέση για το αν θα συμμετάσχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο γενικός διευεθυντής τους ανέφερε πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμα.

Η Εθνική ομάδα μετράει πλέον αντίστροφα για το προσκλητήριο της 24ης Ιουλίου και κάθε ημέρα που περνάει φαντάζει απίθανη πλέον η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν θέση μέσω του γενικού διευθυντή τους, Τζον Χορστ, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και μπροστά του είχε δυο επιλογές. Η μια να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση (καθαρισμό) όπως συνέβη με τον αδερφό του Κώστα πριν από μερικές ημέρες και να μείνει εκτός και η άλλη να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Ο «Greek Freak» επέλεξε να ακολουθήσει την δεύτερη οδό της ειδικής αγωγής, προκειμένου να υποχωρήσουν οι πόνοι και να είναι πανέτοιμος το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν φαίνεται να του επιτρέπει να προλαβαίνει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα πρέπει να ξεκουράσει το πόδι του, αφού έχει στη συνέχεια μπροστά του μια πολύ απαιτητική χρονιά στο ΝΒΑ με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι απόλυτος επαγγελματίας και ξέρει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση του ποδιού του θέλει μεν να είναι στην Εθνική ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπει στη διαδικασία να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ, πήρε θέση και αποκάλυψε πως δουλεύουν με τον παίκτη και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το αν θα συμμετάσχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:31 - 05.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Όταν πρόκειται για την υγεία των παικτών μας, δουλεύουμε πάντα σε συνεργασία με τον παίκτη, τον εκπρόσωπό του και το προσωπικό απόδοσης για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση...

Στην περίπτωση των εθνικών ομάδων, δουλεύουμε με τους εταίρους μας και σε αυτές τις ομοσπονδίες. Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το αν ο Γιάννης θα είναι στην Εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι».