Οριστικά χωρίς Μπράουν η Ισπανία στο Παγκόσμιο

Λορέντζο Μπράουν

i

© FIBA

Οριστικά χωρίς Μπράουν η Ισπανία στο Παγκόσμιο

Ο Λορέντζο Μπράουν ανακοίνωσε πως δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Ισπανίας.

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Ισπανία.

Ο Αμερικανός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ανακοίνωσε πως θα παρευρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Λορέντζο Μπράουν στην ανάρτησή του εξηγεί πως «κουβαλά» έναν τραυματισμό από το περασμένο καλοκαίρι και το Eurobasket με την Εθνική, τον οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ, καθώς δεν είχε χρόνο να ξεκουραστεί, εξαιτίας του προγράμματος και των υποχρεώσεων της ομάδας του, της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παράλληα, εξέφρασε την ελπίδα πως θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με την Ισπανία.

«Δυστυχώς δεν θα είμαι σε θέση να συμμετάσχω μαζί με τα αδέλφια μου από την Εθνική Ισπανίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην περσινή πορεία προς το χρυσό μετάλλιο, υπέστην έναν τραυματισμό που δεν είχε ποτέ τον χρόνο να αναρρώσει, λόγω του ότι έπρεπε να αρχίσω αμέσως προετοιμασία για τη σεζόν στην EuroLeague. Συναντήθηκα με τρεις διαφορετικούς ειδικούς γιατρούς, οι οποίοι μου είπαν πως η συνεχιζόμενη ξεκούραση και η θεραπεία είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσω στο 100% την επόμενη σεζόν.

Η ελπίδα μου είναι να έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2024... Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στην Ομποσπονδία, τον Σκαριόλο, το σταφ του, τους συμπαίκτες μου αλλά και, περισσότερο, τους φιλάθλους, που με δέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να τους κάνω περήφανους ξανά», έγραψε.