Η αιτία που κρατάει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο! (vid)
i

©InTime

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αιτία που κρατάει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο! (vid)

Γιάννης Πάλλας 19:49 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 04.07.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολουθεί ειδική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να αποφύγει την αρθροσκόπηση, γι’ αυτό και μοιάζει απίθανη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Η Εθνική ομάδα μετράει πλέον αντίστροφα για το προσκλητήριο της 24ης Ιουλίου και κάθε ημέρα που περνάει φαντάζει απίθανη πλέον η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως άλλωστε σας είχε πληροφορήσει το Sportal από τις 23 Ιουνίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και μπροστά του είχε δυο επιλογές. Η μια να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση (καθαρισμό) όπως συνέβη με τον αδερφό του Κώστα πριν από μερικές ημέρες και να μείνει εκτός και η άλλη να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Ο «Greek Freak» επέλεξε να ακολουθήσει την δεύτερη οδό της ειδικής αγωγής, προκειμένου να υποχωρήσουν οι πόνοι και να είναι πανέτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν φαίνεται να του επιτρέπει να προλαβαίνει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα πρέπει να ξεκουράσει το πόδι του, αφού έχει στη συνέχεια μπροστά του μια πολύ απαιτητική χρονιά στο ΝΒΑ με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι απόλυτος επαγγελματίας και ξέρει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση του ποδιού του θέλει μεν να είναι στην Εθνική ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπει στη διαδικασία να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Κι επειδή, είτε με την ειδική αγωγή, είτε με τον αρθροσκοπικό καθαρισμό ο χρόνος που θα απαιτηθεί είναι σημαντικός το πρόβλημα στο γόνατο εν τέλει είναι αυτό που τον κρατάει μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην Εθνική ομάδα περιμένουν τα επόμενα 24ωρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τους ενημερώσει, προκειμένου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός να ξέρει ποιους θα έχει στη διάθεση του, αφού ακόμη και ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα είναι δύσκολο να μπει από τις πρώτες ημέρες στο πρόγραμμα της προετοιμασίας λόγω του καθαρισμού που έκανε στο γόνατο.

Κι αν συνυοπολογίσουμε σε όλα αυτά την απουσία του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει ενημερώσει ήδη την Ελληνική Ομοσπονδία ότι θέλει να ξεκουραστεί, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η Εθνική ομάδα να εμφανιστεί αποδεκατισμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα από τους ίδιους τους παίκτες.