Έγινε ξανά παιδί ο Γιάννης: Πήγε στα Σεπόλια να παίξει μπάσκετ με νεαρούς θαυμαστές του

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Instagram

Έγινε ξανά παιδί ο Γιάννης: Πήγε στα Σεπόλια να παίξει μπάσκετ με νεαρούς θαυμαστές του

Sportal newsroom 17:42 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 04.07.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στα Σεπόλια και έπαιξε μπάσκετ μαζί με μικρά παιδιά, με τον ίδιο να γίνεται έτσι... ξανά παιδί!

Τα μικρά παιδιά της «AntetokounBros Academy» βρέθηκαν στα Σεπόλια για την καθιερωμένη του προπόνηση, όμως αυτή τη φορά είχαν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς εκεί συνάντησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο © Intime

Ο σταρ των Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα για τις διακοπές του, με τον ίδιο να πηγαίνει στο γήπεδο όπου έπαιξε για πρώτη φορά μπάσκετ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση της ακαδημίας, αλλά και να παίξει μαζί με τους μικρούς θαυμαστές του. 

Όπως μπορείτε να δείτε από τις αναρτήσεις του ίδιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, χάρηκε με την ψυχή του το χρόνο που πέρασε στα Σεπόλια και μοιράστηκε τα μυστικά του αθλήματος με τους μικρούς θαυμαστές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαμογελούν, βλέποντας το ίνδαλμά τους να πατά το ίδιο μπασκετικό δάπεδο με εκείνους. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως, κατά την παρουσία του στην Ελλάδα, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, κάνοντας όμως όλα τα απλά πράγματα!

 Παρακολούθησε τους τελικούς της Basket League από κοντά, πήγε για φαγητό στον Βύρωνα, σε ταβέρνα που πηγαίνει κάθε χρόνο, αγόρασε ένα σπίτι στο Νέο Ψυχικό (παλάτι μάλλον είναι η πιο σωστή έκφραση), έπαιξε μπάσκετ σε ένα ανοιχτό γήπεδο του Πειραιά μαζί με τα αδέρφια του,  ενώ το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως, παρότι δουλεύει σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ ώστε να είναι έτοιμος όταν χρειαστεί, είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει της Εθνικής μας ομάδας, καθώς το γόνατό του χρειάζεται ξεκούραση. 

22:21 - 11.06.2023

Παρουσία των αδερφών Αντετοκούμπο στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών

Στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, βρέθηκαν οι Γιάννης και Άλεξ Αντετοκούνμπο.