Το εκπληκτικό 3d τατουάζ Έλληνα καλλιτέχνη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το εκπληκτικό 3d τατουάζ Έλληνα καλλιτέχνη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Sportal newsroom 18:29 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 03.07.2023

Ένας Έλληνας φιλοτέχνησε ένα εντυπωσιακό τατουάζ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή έμπνευσης αποτελεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς εντυπωσιάζει τόσο με τις επιδόσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών αλλά και με τη στάση ζωής του έξω από το γήπεδο.

Ένας Έλληνας καλλιτέχνης δημιούργησε ένα απίθανο τατουάζ. Το πρόσωπο του Greek Freak δεσπόζει σε μία γάμπα με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Οι λεπτομέρειες του δημιουργήματος του καλλιτέχνη εντυπωσιάζουν.

Η σχετική ανάρτηση στο instagram έχει σαρώσει. Μάλιστα, έχει κάνει like και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνοντας εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα όπου απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φροντίζει να κρατιέται σε εξαιρετική κατάσταση κάνοντας προπονήσεις μαζί με τα αδέρφια του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Έλληνας παίκτης του NBA και η οικογένειά του διοργάνωσαν μία φιλανθρωπική εκδήλωση για το ίδρυμα που φέρει το όνομα του πατέρα του.

«Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους. Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.