Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστούμε για την πίστη σας στο όραμά μας»

Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστούμε για την πίστη σας στο όραμά μας»

Γιάννης Πάλλας 19:57 - 30.06.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε όσους στήριξαν την φιλανθρωπική πρωτοβουλία του ιδρύματος «Charles Antetokounmpo Family Foundation»

Την Τρίτη 27 Ιουνίου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του διοργάνωσαν στο Γκολφ της Γλυφάδας μία φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF).

Αρκετός κόσμος, πολιτικοί, επώνυμοι και επιχειρηματίες παραβρέθηκαν σε μια σημαντική στιγμή της οικογένειας, όπου ο λόγος του «Greek Freak» συγκλόνισε.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε: «Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους. Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου».

Και συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε απόψε, που βοηθάτε για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έχουμε τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν θα αλλάξει η οικογένεια Αντετοκούνμπο τον κόσμο, όμως θα προσπαθήσουμε κι αυτή είναι μία επιτυχία».

Έχοντας λοιππόν περάσει τρεις ημέρες από την εξαιρετική εκδήλωση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του ιδρύματος «Charles Antetokounmpo Family Foundation».

Και το έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσους στήριξαν το όραμα της οικογένειας του.

Το μήνυμα του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρει:

«Είμαστε πιο κοντά στον στόχο του Charles Antetokounmpo Family Foundation, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να βοηθήσουμε ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους μέσω της γενναιόδωρης υποστήριξης του κόσμου στην εκδήλωση "Game Changers". Ευχαριστούμε για την πίστη σας στο όραμά μας».