Τέλος από τη Βαλένθια ο Ντούμπλιεβιτς

Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς

i

© Euroleague

Τέλος από τη Βαλένθια ο Ντούμπλιεβιτς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:49 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 30.06.2023

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς αποτελεί παρελθόν από τη Βαλένθια, με τον Μαυροβούνιο ψηλό να αποχωρεί μετά από 11 συναπτά έτη στην ισπανική ομάδα.

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (31 χρόνων, 2,05 μέτρα) αποτελεί αποτελεί παρελθόν από την Βαλένθια.

Ο Μαυροβούνιος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον αρχηγό της ομάδας από την Ισπανία, είχε βρεθεί για πρώτη φορά στις Νυχτερίδες το 2012, με τον ίδιο να μένει ακλόνητος στην θέση του για 11 χρόνια, μέχρι να φτάσουμε στο τώρα και το τέλος της συνεργασίας του με την αγαπημένη του Βαλένθια.

Η Βαλένθια τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Δεν είναι μία εύκολη μέρα, δεν είναι ένα εύκολο βίντεο, δεν είναι ένας εύκολος αποχαιρετισμός. Σήμερα, καθώς βάζουμε τέλος σε μία σχέση που μας έδωσε τόση χαρά, θέλουμε να το κάνουμε με αυτό το βίντεο. Ευχαριστούμε για αυτά τα 11 χρόνια τρέλας, Ντούμπι».

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς κατέκτησε δύο φορές το Eurocup με τους Ισπανούς, ενώ πέντε φορές ήταν μέλος των κορυφαίων πεντάδων της διοργάνωσης. Επιπλέον, πήρε την ACB το 2017, όντας ο MVP των τελικών.