Η πραγματικότητα για Λαπροβίτολα - Προχωράει για Έξουμ, Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός

Νίκο Λαπροβίτολα

i

© photo by NurPhoto / Getty Images / Ideal Images

Η πραγματικότητα για Λαπροβίτολα - Προχωράει για Έξουμ, Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:26 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:32 - 03.07.2023

Ο Παναθηναϊκός τσέκαρε την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα, αλλά ο Αργεντινός δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τους Πράσινους να κινούνται για άλλες περιπτώσεις στα γκαρντ.

Η περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα απασχόλησε μεν τον Παναθηναϊκό, όμως στην παρούσα φάση οι Πράσινοι έχουν αφήσει πίσω τους τον Αργεντίνο γκαρντ.

Ο ίδιος ο Νίκολας Λαπροβίτολα δεν θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, κάτι που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαπίστωσαν άμεσα από την κουβέντα που έγινε με την πλευρά του παίκτη.

Το δημοσίευμα λοιπόν έχει βάση, καθώς ο Παναθηναϊκός πράγματι έψαξε την περίπτωση του παίκτη, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, πριν μάλιστα αποχωρήσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από τους Καταλανούς.

Διαπιστώθηκε λοιπόν σε αυτή την κουβέντα πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος γιατί ο Aργεντίνος δεν μοιάζει διατεθειμένος να αποχωρήσει, με τον Παναθηναϊκό να κινείται έτσι για άλλες περιπτώσεις προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του.

Μια πληροφορία του Sportal αποτελεί και επιπλέον απόδειξη των παραπάνω, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν ενόχλησε τον Κώστα Σλούκα καθόλου, κάτι που σημαίνει πως ο Νίκολας Λαπροβίτολα δεν το κουνάει από την Βαρκελώνη. Ο Σλούκας εξάλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρώτα θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό (και μάλιστα άμεσα) και μετά θα δει εάν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. 

Η περίπτωση του Ντάντε Έξουμ

Ντάντε Έξουμ Sportal / Alexandar Dimitrejevic

Ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού, όπως είναι γνωστό, είναι ο Ντάντε Έξουμ.

Ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του Αυστραλού έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Παράλληλα μην ξεχνάμε και την υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα του Παναθηναϊκού, εφόσον βέβαια μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.