Ο Λεσόρ έβαλε τα κλάματα με την έκπληξη των οπαδών της Παρτίζαν (vid)

Λεσόρ με οπαδούς της Παρτίζαν

i

Λεσόρ με οπαδούς της Παρτίζαν / Printscreen

Ο Λεσόρ έβαλε τα κλάματα με την έκπληξη των οπαδών της Παρτίζαν (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:56 - 28.06.2023

Οι οπαδοί της Παρτίζαν είχαν μια ξεχωριστή έκπληξη για τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος, λόγω αυτής, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Οι οπαδοί της Παρτίζαν αγαπούν όσο ελάχιστους τον Ματίας Λεσόρ, σε σημείο που ετοίμασαν ένα ξεχωριστό αντίο στον Γάλλο σέντερ.

Ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, πέρασε δύο χρόνια στο Βελιγράδι, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό δεσμό με τον κόσμο. Έτσι, η έκπληξη που του επεφύλασσαν ήταν ξεκάθαρα ξεχωριστή.

Ο παίκτης, που από την Τρίτη (27/6) είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2025, αποχώρησε χθες από την πρωτεύουσα της Σερβίας, με τους οπαδούς της Παρτίζαν να τον περιμένουν, να ανάβουν καπνογόνα για χάρη του και να στήνουν ένα καταπληκτικό πάρτι.

Ο Ματίας Λεσόρ © Sportal.rs

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ματίας Λεσόρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του, ενώ δεν παρέλειψε να αγκαλιάσει έναν προς έναν όλους τους οπαδούς που βρέθηκαν στο σημείο για να τον αποχαιρετήσουν.

Έτσι, γράφτηκε με τον πιο συναισθηματικό τρόπο το φινάλε της θητείας του Ματίας Λεσόρ στην ιστορική ομάδα του Βελιγραδίου, την Παρτίζαν.

Το σχετικό βίντεο με τα καπνογόνα για τον Ματίας Λεσόρ από τους οπαδούς της Παρτίζαν: