Ματίας Λεσόρ, ένα ανήμερο θεριό – Η μπουνιά στον Πετρούσεφ και το κεφαλοκλείδωμα στον Μούσα

Ο Ματίας Λεσόρ

i

© Sportal.rs

Ματίας Λεσόρ, ένα ανήμερο θεριό – Η μπουνιά στον Πετρούσεφ και το κεφαλοκλείδωμα στον Μούσα

Ηλίας Λαλιώτης 12:25 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 28.06.2023

Οι στιγμές που ο Ματίας Λεσόρ βρέθηκε στο επίκεντρο όχι για τα καρφώματα και τις τάπες του, αλλά για τους τσακωμούς του μέσα στο παρκέ.

Ο Ματίας Λεσόρ χάρισε δεκάδες εντυπωσιακές φάσεις σε άμυνα και επίθεση στους φίλους της Παρτιζάν -κι όχι μόνο- τη χρονιά που πέρασε. Από τη νέα σεζόν θα το κάνει με την πράσινη φανέλα στο ΟΑΚΑ και είναι δεδομένο πως θα ξεσηκώνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο τρόπος παιχνιδιού του, το πάθος του και η νοοτροπία νικητή τον κάνουν γρήγορα από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Ωστόσο, τα ίδια χαρακτηριστικά είναι που σε ορισμένες περιπτώσεις τον έχουν κάνει πρωταγωνιστή και σε επεισόδια εντός παρκέ.

Όπως αυτό με τον Πετρούσεφ μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Στο φινάλε του αγώνα, ο Ματίας Λεσόρ επιτέθηκε στον νεαρό σέντερ, απωθώντας τον αρχικά με δύναμη, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να του ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο. Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να σταματήσουν τον Γάλλο σέντερ που ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Φυσικά, όλοι θυμούνται και το ξύλο που έπεσε στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρτιζάν, μετά τη διαμάχη Γιουλ και Πάντερ, που είχε ως συνέχεια την εγκληματική λαβή πάλης από τον Γιαμπουσέλε στον Έξουμ. Στα επεισόδια πρωταγωνίστησε και ο Λεσόρ, καθώς έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Μούσα και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από τη Λίγκα.