Φάκελος Μίροτιτς: Το «άδειασμα» της Μπαρτσελόνα, η... εκδίκηση των 22 εκατ. ευρώ, η προτεραιότητα και η Ελλάδα!
i

©InTime

Φάκελος Μίροτιτς: Το «άδειασμα» της Μπαρτσελόνα, η... εκδίκηση των 22 εκατ. ευρώ, η προτεραιότητα και η Ελλάδα!

Γιάννης Πάλλας 18:35 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 27.06.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα στη λύση του συμβολαίου, εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και είναι θετικός με τους «αιώνιους»

Η Μπαρτσελόνα μ’ έναν τρόπο που δεν συνηθίζεται για παίκτες μεγάλης κλάσης άφησε εκτεθειμένο τον Νίκολα Μίροτιτς εν μέσω τελικών της Liga Endesa με την Ρεάλ χωρίς να υπάρχει λόγος, υποστηρίζοντας δημόσια ότι έχει τελειώσει από την ομάδα!

Μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς μπορεί να αισθάνονταν ότι τελειώνει, αφού γνώριζε τουλάχιστον δυο μήνες για την μεγάλη πρόταση μείωσης που θα του γίνονταν, καθώς είχε ενημερωθεί αρμοδίως, αλλά επέλεγε τη σιωπή.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα παρότι υπήρχαν οι τελικοί του πρωταθλήματος, λόγω της μεγάλης απογοήτευσης για την αποτυχία στο Final-4 του Κάουνας επέλεξε να τον βγάλει στη... σέντρα.

Ο ίδιος ο Μίροτιτς λειτουργώντας ως άψογος επαγγελματίας ήταν από τους κορυφαίους των «μπλαουγκράνα» στη «σκούπα» απέναντι στη Ρεάλ.

Τώρα, όμως που τελείωσαν όλα ήρθε η σειρά του να... χορέψει τους Καταλανούς και να πάρει την... εκδίκηση του. Με ποιο τρόπο;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «AS», ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ήδη απορρίψει τέσσερις προτάσεις αποζημίωσης και ζητάει όλο το συμβόλαιο του μέχρι τη λήξη του το 2025. Εν ολίγοις, αξιώνει ένα ποσό 22 εκατομμύρια ευρώ!

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ θα περιμένει όσο χρειαστεί την Μπαρτσελόνα να καταβάλλει το μάξιμουμ της αποζημίωσης και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Απ’ ότι φαίνεται πιθανότατα μετά το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα, εκτός αν επιλέξουν οι δυο πλευρές τη δικαστική οδό.

Η προτεραιότητα και η Ελλάδα!

Στο μυαλό του Νίκολα Μίροτιτς σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο βρίσκονται δυο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Ο λόγος για τη Μονακό και την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ πληροφορίες θέλουν και τον Ερυθρό Αστέρα να τον προσεγγίζει, αλλά δεν φαίνεται να τον καλύπτει αγωνιστικά και οικονομικά.

Η είδηση ωστόσο που προκύπτει έχει να κάνει με τη χώρα μας, καθώς όπως υποστηρίζει άνθρωπος του περιβάλλοντος του είναι θετικός στην προοπτική να έρθει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Είτε στον Ολυμπιακό, όπως από το πρωΐ της Τρίτης (27/6) κυκλοφορεί ότι βρίσκεται υπό... παρακολούθηση, είτε στον Παναθηναϊκό.

Η εξέλιξη αυτή είναι λογικό να σημάνει συναγερμό στα δυο στρατόπεδα των «αιωνίων», καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς με την απόκτηση του αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα των ομάδων.

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Ζοάν Πλάθα: «Όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα δεν λες όχι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:44 - 27.06.2023

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον Ζοάν Πλάθα: «Όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα δεν λες όχι»

Με διάθεση να δουλέψει και να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της εμφανίστηκε ο Ζοάν Πλάθα, που επεσήμανε πως όταν η Ένωση τον κάλεσε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να πει όχι.

Δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση μεταγραφικά για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά σε κάθε περίπτωση η επίλυση του ζητήματος της αποζημίωσης του από την Μπαρτσελόνα, που θα είναι πολύ υψηλή θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα να φορέσει μια από τις φανέλες των «αιωνίων».