Η Ρεάλ αποχαιρέτησε τον Γουίλιαμς-Γκος!
i

©InTime

Η Ρεάλ αποχαιρέτησε τον Γουίλιαμς-Γκος!

Sportal newsroom 17:34 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 27.06.2023

Την ελευθερία του απολαμβάνει πλέον ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από τη Ρεάλ

Χώρισαν οι δρόμοι του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με την Ρεάλ Μαδρίτης και επίσημα την Τρίτη (27/6), αφού δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Τσους Ματέο για την επόμενη σεζόν. Ο 28χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 15:47 λεπτά συμμετοχής σε 26 αγώνες της EuroLeague.

Για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής, αλλά και η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Πάμπλο Λάσο έχει συνεργαστεί μαζί του και ξέρει τι μπορεί να του προσφέρει ο παίκτης.

Μεγάλη συμφωνία FIBA και ESPN για τα τηλεοπτικά του Μουντομπάσκετ
FIBA WORLD CUP

15:12 - 27.06.2023

Μεγάλη συμφωνία FIBA και ESPN για τα τηλεοπτικά του Μουντομπάσκετ

Η FIBA ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το ESPN και οι 92 αγώνες του MundoBasket 2023 θα προβληθούν από το γνωστό αμερικανικό δίκτυο. Τα ματς θα είναι διαθέσιμα στις πλατφόρμες του ESPN, συμπεριλαμβανομένων των ESPN2 και ESPN+.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα όσον αφορά το μέλλον του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, καθώς ο παίκτης αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του επί των προτάσεων που του έχουν γίνει.