O στρατιώτης Λάουρι Μάρκανεν κάνει... έρπινγκ με φούμο! (vids)

O στρατιώτης Λάουρι Μάρκανεν κάνει... έρπινγκ με φούμο! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:13 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 27.06.2023

Ο All-Star φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ, Λάουρι Μάρκανεν, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Φινλανδικό στρατό, λαμβάνοντας μέρος κανονικά στην εκπαίδευση και τώρα σκέφτεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και την επόμενη μέρα του στο ΝΒΑ.

Όταν τελειώνουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, οι σούπερ σταρς του ΝΒΑ συνήθως συναντιούνται με τους αγαπημένους και τις αγαπημένες τους σε μαγικά νησιά. Στην Καραϊβική, στο Μεξικό, σε Glamour μέρη ή σε πολυτελή ησυχαστήρια. Κάποιοι προτιμούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ειδικά οι Ευρωπαίοι. 

Αυτό έκανε και ο Λάουρι Μαρκάνεν των Γιούτα Τζαζ, μόνο που δεν πήγε στη Φινλανδία για να ξεκουραστεί και να δει συγγενείς και φίλους. Το έκανε για να υπηρετήσει στο στρατό. Ήταν μία υποχρέωση που είχε και σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας του η παρουσία του εκεί δεν ήταν τυπική, αλλά... απαρατήρητη και υποχρεωτική. 

Συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, προφανώς με κάποιες ευκολίες για να προπονείται παράλληλα. Άλλωστε, είναι το καμάρι της Σκανδιναβίας και η καριέρα του έχει εκτιναχθεί. 

Φέτος, μάλιστα έγινε για πρώτη φορά και All-Star, ενώ στο τέλος της σεζόν βραβεύθηκε και ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς. Τώρα που ολοκλήρωσε το έργο του στα στρατόπεδα ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ενώ τα στιγμιότυπα από τις περιπέτειές του στα δάση της χώρας του φορώντας τα... χακί, έχουν προκαλέσει εντύπωση. 

Έτοιμο το ντοκιμαντέρ «Underated» για την αγωνιστική εκτίναξη του Στέφεν Κάρι στον κόσμο του μπάσκετ (vid)
NBA

15:33 - 27.06.2023

Έτοιμο το ντοκιμαντέρ «Underated» για την αγωνιστική εκτίναξη του Στέφεν Κάρι στον κόσμο του μπάσκετ (vid)

Στις 21 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα της Apple ΤV, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Underated» για την μοναδική αγωνιστική πορεία του Στέφεν Κάρι. Από τα σχολικά του χρόνια, μέχρι την είσοδό του στο ΝΒΑ και την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Με κάλυψη-απόκρυψη έκανε έρπινγκ, ενώ όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν για να μην τον αναγνωρίσει ο «εχθρός» έβαλε φούμο στο πρόσωπο. Σίγουρα είναι αγνώριστος στις φωτογραφίες, ενώ τα φουντωτά σγουρά του μαλλιά όλοι τα είχαν δει να... αποχωρούν τη μέρα που παρουσιάστηκε στο στρατό