Οι βόλτες στην Αθήνα, οι υποχρεώσεις και τα νέα παπούτσια του Αντετοκούνμπο

Οι βόλτες στην Αθήνα, οι υποχρεώσεις και τα νέα παπούτσια του Αντετοκούνμπο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:38 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 27.06.2023

Έχει αλωνίσει την πόλη. Από το κέντρο της Αθηνα μέχρι τα προάστια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η φαμίλια του... πάει παντού, αλλά ταυτοχρονα -πέραν της απορίας για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο- έχει και επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως το λανσάρισμα των νέων του παπουτσιών Greek Freak 5.

Κάνει διακοπές, ταυτόχρονα ακολουθεί το θερινό προπονητικό του πρόγραμμα και περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του, που σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με όλη του την οικογένεια, τη μητέρα του, τα αδέλφια του, τη σύζυγό και τα παιδιά τους, παραμένουν στην Ελλάδα και μάλιστα κάνουν βόλτες σε όλες τις γειτονιές. 

Στο Βύρωνα, στα Σεπόλια, πήρε σπίτι στο Ψυχικό για να στεγάσει όλη την φαμίλια, το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) ήταν σε παιδική χαρά στο Μαρούσι μαζί με τη Μαράια και τα δύο του τέκνα, ενώ πέραν από τις στιγμές χαλάρωσης έχει και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όπως για παράδειγμα, το... λανσάρισμα των νέων του παπουτσιών από τη Nike. Τα Greek Freak 5 βρίσκονται λίγο πριν την είσοδό τους στην αγορά και μάλιστα η εταιρία παρουσίασε ήδη τις πρώτες εικόνες. Μία σε μία έκδοση που παραπέμπει στα χρώματα των Μιλγουόκι Μπακς και μία πολύχρωμη πιο... καλοκαιρινή.  

Σύντομα το πέμπτο signature shoe του 28χρονου σούπερ σταρ του ΝΒΑ θα είναι διαθέσιμο (αρχικά) στα διαδικτυακά μαγαζιά της Nike και η τιμή του θα κινείται στα 140 δολάρια. Ακολούθως, θα είναι διαθέσιμα και στα φυσικά καταστήματα της εταιρίας, αλλά και μεταπωλητών σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Στο μεταξύ, η μεγάλη... αγωνία αφορά στη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει τον Αύγουστο στα γήπεδα της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων και την Ινδονησίας. Υπάρχει ένα ερωτηματικό με τη διαθεσιμότητά του, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημα ενημέρωση από την Ομοσπονδία ή από τον ίδιο τον παίκτη. Οπότε μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο της εθνικής ομάδας θα υπάρχει μία κάποια (λογική αναταραχή).