Σημαντική ενίσχυση για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο, πήραν Μαλίκ Μπίσλεϊ και Ρόμπιν Λόπεζ (vids)

Μαλίκ Μπίσλεϊ και Ρόμπιν Λόπεζ

i

© Getty Images / Ideal Images

Σημαντική ενίσχυση για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο, πήραν Μαλίκ Μπίσλεϊ και Ρόμπιν Λόπεζ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:51 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 04.07.2023

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ, απέκτησαν (ξανά) τον δίδυμο αδελφό του τελευταίου, Ρόμπιν, αλλά και τον σκόρερ γκαρντ Μαλίκ Μπίσλεϊ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους Λέικερς

Τα οικονομικά τους και τα περιθώρια στο salary cap δεν προέβλεπαν κάποια εντυπωσιακή προσθήκη. Ειδικά από τη στιγμή που είχαν αποφασίσει πως θα κρατήσουν στο Μιλγουόκι, τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση των δύο κομβικών συμβολαίων και δύο παικτών που θα στηρίξουν την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (και του Τζρου Χόλιντεϊ) για επιστροφή στα... βάθη των Play Offs και στην διεκδίκηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, κράτησαν για έναν ακόμα χρόνο τον Τζάι Κρόουντερ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση. 

Συγκεκριμένα, τα Ελάφια απέκτησαν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ, έναν παίκτη η πορεία του οποίου δεν έχει σταθερότητα, αλλά στα 26 του χρόνια έχει αποδείξει εδώ και χρόνια το πλούσιο ταλέντο του στην επίθεση. Είναι καταπληκτικός σουτέρ, έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και γι' αυτό άλλωστε τη διετία 2019-2021, όταν αγωνιζόταν στη Μινεσότα με τους Τίμπεργουλβς είχε 20+ πόντους μέσο όρο, σουτάροντας με 40% στα τρίποντα

Πέρσι, με τους Λέικερς είχε 11,1 πόντους μέσο όρο σε σχεδόν 24 λεπτά συμμετοχής και ως ελεύθερος είχε αρκετές προτάσεις. Επέλεξε τους Μπακς με μονοετή συμφωνία έναντι 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων και μονομιάς αναβαθμίζει τις επιλογές του κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν στην επίθεση. 

H Γιούτα έχει κάποια πλεονεκτήματα στην υπόθεση «Λίλαρντ» - Χιτ, Σίξερς, Κλίπερς και Σπερς ετοιμάζουν προτάσεις στους Μπλέιζερς (vids)
NBA

13:39 - 02.07.2023

H Γιούτα έχει κάποια πλεονεκτήματα στην υπόθεση «Λίλαρντ» - Χιτ, Σίξερς, Κλίπερς και Σπερς ετοιμάζουν προτάσεις στους Μπλέιζερς (vids)

Τη στιγμή που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι Ντέιμιαν Λίλαρντ ζήτησε ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Λ.Α. Κλίπερς και ακολούθως οι Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, έδειξαν τις προθέσεις τους, ενώ πλέον οι Γιούτα Τζαζ εμφανίζονται πως πιθανοί διεκδικητές του 33χρονου σούπερ σκόρερ.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει στην άλλη πλευρά του παρκέ, δηλαδή στην άμυνα, ο Ρόμπιν Λόπεζ. Πρόκειται για τον δίδυμο αδελφό του Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος δίνει βάθος στον πάγκο για τη θέση του σέντερ και ουσιαστικά θα είναι τρίτος στο rotation ή και δεύτερος όταν (και αν) ο Μπόμπι Πόρτις ξεκινάει ως μέλος της πρώτης πεντάδας. 

Πέρσι, ο 35χρονος εμφανίστηκε για ελάχιστα ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς (8 στον αριθμό) και είχε 3,1 πόντους και 1,4 ριμπάουντ σε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής. Από το 2012 έως το 2018 ο Ρόμπιν Λόπεζ ήταν βασικός και αναντικατάστατος στης ομάδες του, τις οποίες βέβαια τις άλλαζε σαν τα... πουκάμισα. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε με τους Χόρνετς, τους Μπλέιζερς, τους Νικς και τους Μπουλς έχοντας πάνω από 10 πόντους μέσο όρο και season high 8,5 ριμπάουντ (2013-14). 

Το 2019-20, δηλαδή μία χρονιά πριν πάρουν οι Μπακς το πρωτάθλημα, ο Ρόμπιν Λόπεζ έπαιξε μαζί τους και τώρα είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του. Όπως και ο αδελφός του, έτσι κι αυτός έχουν μία σπουδαία σχέση με τον Greek Freak και εκτός παρκέ, ενώ Ρόμπιν και Γιάννης έχουν δημιουργήσει και ένα από τα πιο διασκεδαστικά highlight καριέρας του Greek Freak, όταν αποφάσισαν να παίξουν... WWE.