Στους Σίξερς ο Μπέβερλι με μονοετές συμβόλαιο (vid)

Στους Σίξερς ο Μπέβερλι με μονοετές συμβόλαιο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:18 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 02.07.2023

Στα 35 του ο Πάτρικ Μπέβερλι επέλεξε τη Φιλαδέλφεια για επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού είχε μείνει ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και οι Σίξερς γίνονται η έκτη ομάδα στα ένδεκα χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι ετοιμάζεται για την 11η σεζόν του στο ΝΒΑ και στο βάθος της πορείας του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (της σεζόν 2009-10) αποτελεί σταθερά έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς του πρωταθλήματος. Τις υπηρεσίες του πλέον, θα χρησιμοποιούν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους οποίους ο 35χρονος γκαρντ συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους έναντι 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Έπειτα από ένα μικρό και... απαρατήρητο πέρασμά του από τους Λέικερς, ο Μπέβερλι πέρσι κατέληξε στους Σικάγο Μπουλς με τους οποίους ολοκλήρωσε (σε προσωπικό επίπεδο) αρκετά δυναμικά τη χρονιά. Συνολικά είχε 6,2 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ και ουσιαστικά αναλόγως βέβαια με την εξέλιξη της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν θα πάρει ρόλο πίσω από τους Ταϊρίς Μάξεϊ και ΝτιΆντονι Μέλτον, έναν ρόλο παρόμοιο με αυτόν που είχε στην πόλη της Αδελφικής Αγάπης ο Σέικ Μίλτον, ο οποίος ως ελεύθερος υπέγραψε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Οι Σίξερς γέμισαν με αυτόν τον τρόπο μία από τις κενές θέσεις στο ρόστερ τους χωρίς οικονομικές σπατάλες και με μία αμυντική προσέγγιση και έναν δυναμισμό που ταιριάζει στην φιλοσοφία του νεο κόουτς, Νικ Νερς. Τα πάντα βέβαια, θα περιστραφούν γύρω από τον MVP Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος -όπως περίτρανα φάνηκε στα Play Offs, για μία ακόμα φορά- χρειάζεται βοήθεια για να οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. 

H Γιούτα έχει κάποια πλεονεκτήματα στην υπόθεση «Λίλαρντ» - Χιτ, Σίξερς, Κλίπερς και Σπερς ετοιμάζουν προτάσεις στους Μπλέιζερς (vids)
NBA

13:39 - 02.07.2023

H Γιούτα έχει κάποια πλεονεκτήματα στην υπόθεση «Λίλαρντ» - Χιτ, Σίξερς, Κλίπερς και Σπερς ετοιμάζουν προτάσεις στους Μπλέιζερς (vids)

Τη στιγμή που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι Ντέιμιαν Λίλαρντ ζήτησε ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Λ.Α. Κλίπερς και ακολούθως οι Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, έδειξαν τις προθέσεις τους, ενώ πλέον οι Γιούτα Τζαζ εμφανίζονται πως πιθανοί διεκδικητές του 33χρονου σούπερ σκόρερ.

Αυτή η βοήθεια αναμένεται να προσφερθεί από τα ανταλλάγματα που θα αποκτηθούν για την παραχώρηση του Τζέιμς Χάρντεν, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι Λ.Α. Κλίπερς, κάπως πιο... απομακρυσμένα οι Νικς και οι Χιτ, ενώ οι Ρόκετς που τον προσέγγισαν ως free agent, τώρα που ο «Μούσιας» υπέγραψε στους Σίξερς με τη συμφωνία να γίνει trade, δημιουργήθηκε μία φήμη περί παραχώρησης του Τζέιλεν Γκριν για να τον... επαναφέρουν στο Χιούστον. 

Εν τω μεταξύ, οι Σίξερς που πέραν του Μίλτον, άφησαν ελεύθερο και τον Τζορτζ Νιάνγκ (πήγε στους Καβαλίερς) σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του φόργουορντ/σέντερ Πολ Ριντ, ενώ κρατάνε και μία θέση για τον Σέρβο σέντερ Φιλίπ Πετρούσεφ του Ερυθρού Αστέρα.