Λαρεντζάκης ο πρώτος που άρχισε πάλι προπονήσεις στο ΣΕΦ

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

Γιαννούλης Λαρεντζάκης / © Olympiacosbc

Λαρεντζάκης ο πρώτος που άρχισε πάλι προπονήσεις στο ΣΕΦ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεκίνησε προπονήσεις στο ΣΕΦ μαζί με τον Ανδρέα Γκατζούλη, με τον διεθνή γκαρντ να θέλει να είναι 100% έτοιμος την επόμενη σεζόν.

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν και η δουλειά ξεκίνησε και πάλι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να ανοίγει τον χορό. 

Ο διεθνής γκαρντ είναι ο πρώτος που επέστρεψε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ και ξεκίνησε προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη θα τον ακολουθήσει ο Μιχάλης Λούντζης και τη Δευτέρα ο Μουσταφά Φαλ

Γιαννούλης Λαρεντζάκης © Intime

Και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Γαλλίας, αλλά πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα περάσουν αρκετές μέρες στο ΣΕΦ στο πλαίσιο ενός ειδικού προγράμματος off season προπονήσεων που πραγματοποιούν οι «ερυθρόλευκοι».

Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θέλει να έχει τους παίκτες του στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενόψει της νέας σεζόν, με τους συγκεκριμένους αθλητές να βάζουν τέλος στην ξεκούρασή τους και να μπαίνουν σε ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να βελτιωθούν ενόψει της σεζόν 2023 - 2024. 

Πού είναι σήμερα ο Νίκολα Μίροτιτς;
EUROLEAGUE

18:31 - 04.07.2023

Πού είναι σήμερα ο Νίκολα Μίροτιτς;

Ο Νίκολα Μίροτιτς μπορεί να αποτελεί τον άνθρωπο των ημερών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την υπόθεσή του να απασχολεί την Μπαρτσελόνα (που θέλει να τον αποδεσμεύσει), τον Ολυμπιακό, αλλά και όχι μόνο. Βέβαια ο ίδιος δεν δείχνει να τρελαίνεται και πολύ.

Έτσι κι αλλιώς οι τρεις τους θα λείψουν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς θα έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και την Εθνική Γαλλίας, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τόμας Ουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου (εάν ανανεώσει, όπως αναμένεται).

Πάντως τις εντατικές προπονήσεις έχει ξεκινήσει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν στην πατρίδα του και δούλευε σκληρά με τον προσωπικό του γυμναστή, ώστε να είναι στο 100%, τόσο στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας, όσο και σε αυτές με τον Ολυμπιακό.