Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ολυμπιακού στον Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / Intime

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ολυμπιακού στον Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:33 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 04.07.2023

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγες μέρες μετά την οριστική απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να αφήσει τον Πειραιά για το Σακραμέντο, ανήρτησε στα social media ένα συναισθηματικό μήνυμα που λέει «αντίο» στον μεγάλο του πρωταγωνιστή των τελευταίων ετών.

Με συγκίνηση, βαριά καρδιά, αλλά και με... αγάπη ήρθε η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Ολυμπιακού για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο 28χρονος φόργουορντ αποφάσισε να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να δοκιμάσει την τύχη του και το ταλέντο του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά το παρελθόν δεν διαγράφεται.

 Οι «ερυθρόλευκοι» ένοιωσαν την ανάγκη και την υποχρέωση να αποχαιρετήσουν έναν άνθρωπο που του προσέφεραν πολλά και αυτός τους τα ανταπέδωσε απλόχερα μέσα στο παρκέ. Τον στήριξαν και αυτός τους αναβάθμισε. Τους οδήγησε σε επιτυχίες και τώρα οι δρόμοι τους, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, χώρισαν... 

«Ευχαριστούμε Σάσα», ήταν οι πρώτες λέξεις της ανάρτησης της ΚΑΕ στα κοινωνικά δίκτυα και δίπλα η συνοδεία μίας ερυθρής και μία λευκής καρδιάς. 

«Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι δεν θα είσαι πλέον ενεργό μέλος της ομάδας μας. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, σε είδαμε να μεγαλώνεις σαν παίκτης, γελάσαμε, κλάψαμε, πανηγυρίσαμε πετύχαμε. Συνέχισε τη θαυμάσια, εκπληκτική, απίστευτη, ανεπανάλληπτη, δουλειά και κάνε μας περήφανους. Αυτό δεν είναι ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Είναι ένα μήνυμα... μέχρι να ξανασυναντηθούμε», κατέληξε η ανακοίνωση. 

Πέρασαν πάνω από δύο εικοσιτετράωρα από τη συμφωνία του παίκτη με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε στείλει επίσημες ευχές στον παίκτη με τον οποίο έφθασε δύο φορές κοντά στην κατάκτηση της Euroleague -πριν χάσει τη μία (πέρσι) στον ημιτελικό και την άλλη (φέτος) στον τελικό. Ο λόγος της καθυστέρησης βέβαια, ήταν λόγω των διαδικασιών της αποδέσμευσή τους και όχι κάτι παραπάνω...