Η Euroleague θυμήθηκε τα καλύτερα του Σάσα Βεζένκοφ (vid)

O Σάσα Βεζένκοφ

Η Euroleague θυμήθηκε τα καλύτερα του Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:05 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 02.07.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την Euroleague να θυμάται τις καλύτερες στιγμές τις 8ετής θητείας του σε αυτήν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον σταρ της ομάδας του Πειραιά και της Euroleague να ετοιμάζεται για άλλες περιπέτειες, καθώς συμφώνησε με τους Σακραμέντο Κινγκς

Η Euroleague λοιπόν, με αφορμή την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ, θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές του σταρ και του φετινού MVP από τα 8 χρόνια του στην διοργάνωση. 

Ο 28χρονος σταρ είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Euroleague με την Μπαρτσελόνα και άλλα πέντε με τον Ολυμπιακό, στα οποία εξέλιξε το παιχνίδι του και μετετράπη σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών της διοργάνωσης (αν όχι ο κορυφαίος), με τον ίδιο να φτάνει στο σημείο, μέσα από αυτά τα ματς που έκανε με τον Ολυμπιακό, να χτυπήσει την πόρτα του NBA και των Σακραμέντο Κινγκς

Σε 228 ματς του στην Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν βασικός σε 104 εξ αυτών, μέτρησε 9.6 πόντους με 63% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα, 86% στις βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 12 βαθμούς στην αξιολόγηση, νούμερα που εκτοξεύτηκαν φυσικά στα χρόνια του στον Ολυμπιακό. 

Το ταξίδι του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: Από την αμφισβήτηση, στην απόλυτη αποθέωση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:30 - 01.07.2023

Το ταξίδι του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: Από την αμφισβήτηση, στην απόλυτη αποθέωση

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και το Sportal σας παρουσιάζει τα όσα έζησε ο (μέχρι πρότινος) σταρ της ομάδας του Πειραιά στα 5 χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι.

Από αυτά τα 228 ματς, ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε 65 φορές με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και άλλες 163 με αυτήν του Ολυμπιακού. 

Το βίντεο της Euroleague με τις καλύτερες στιγμές του Σάσα Βεζένκοφ: