Πρίντεζης σε Βεζένκοφ: «Αξίζεις τα καλύτερα φίλε μου»

Βεζένκοφ - Πρίντεζης

i

Βεζένκοφ - Πρίντεζης/ ©Intime

Πρίντεζης σε Βεζένκοφ: «Αξίζεις τα καλύτερα φίλε μου»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ για την μετακίνησή του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά από μία πενταετία αφήνει τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει την καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Το deal ανάμεσα στους «Βασιλιάδες» και τον 28χρονο Βούλγαρο φόργουορντ έκλεισε στα τρία χρόνια, με τις απολαβές να φτάνουν στα 20 εκατομμύρια δολάρια και τους Κινγκς να βάζουν στη μηχανή τους τον MVP της φετινής σεζόν της Euroleague σε πολύ σημαντικό ρόλο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον Σάσα Βεζένκοφ για αυτή του την επιτυχία. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο πρώην εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και ο Βούλγαρος φόργουορντ συνυπήρξαν στους Πειραιώτες τέσσερα χρόνια και παραμένουν φίλοι. 

Ο Πρίντεζης λοιπόν μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην ομάδα του Σακραμέντο. «Αξίζεις τα καλύτερα φίλε μου! Συνέχισε την σκληρή δουλειά» και χάσταγκ #Νέες περιπέτειες, έγραψε ο θρύλος του Ολυμπιακού ενώ πρόσθεσε «Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος». 

Το story του Πρίντεζη: 

Το μήνυμα του Βεζένκοφ στους φίλους του Ολυμπιακού

Ο Βεζένκοφ θα κάνει το μεγάλο όνειρό του πραγματικότητα, καθώς θα δοκιμάσει την τύχη του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, σε μια ομάδα που θα είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές όχι μόνο στη δυτική περιφέρεια, αλλά συνολικά στη λίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ αποχαιρέτησε τους φίλους των «ερυθρόλευκων» με μία αρκετά συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

«Σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού. Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισα να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Χωρίς αμφιβολία, ήταν η δυσκολότερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου. Το να αφήσω αυτόν τον απίστευτο σύλλογο είναι σα να αφήνω πίσω ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Στον Ολυμπιακό, έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Βρήκα μία οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ.

Έδωσα ό,τι είχα κάθε φορά που φορούσα αυτή τη φανέλα. Τις πιο σκοτεινές ώρες μείναμε μαζί, μεγαλώσαμε μαζί και πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε. Γιατί παλέψαμε... μέχρι τέλους. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να σας ευχαριστήσω. Θα κουβαλάω την υποστήριξη και την αγάπη σας, ενώ ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά, μείνετε δυνατοί και κρατήστε τη φλόγα αναμμένη. Μία φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος», έγραψε ο 28χρονος Βούλγαρος φόργουορντ.