Σοκ στην Ισπανία με Λορέντζο Μπράουν

Λορέντζο Μπράουν

i

© FIBA

Σοκ στην Ισπανία με Λορέντζο Μπράουν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:11 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 01.07.2023

Ο Λορέντζο Μπράουν φαίνεται πως δύσκολα θα βρεθεί φέτος στο ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας

Πολύ δύσκολη φαίνεται η συμμετοχή του Λορένζο Μπράουν με την εθνική Ισπανίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 σε Φιλιππίνες, Μαλαισία και Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει το ραδιοφωνικό εθνικό δίκτυο Cadena Ser και αναμεταδίδει η As, ο Αμερικανός νατουραλιζέ άσος της Ισπανίας αναμένεται να μη δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού των εθνικών ομάδων τον Αύγουστο που μας έρχεται.

Μακάμπι τελ Αβίβ, Λορέντζο Μπράουν Macabi Tel Aviv / Twitter

Αιτία για την απουσία φαίνεται πως είναι ένας τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος, όντας πλέον στα 32 του, θέλει να προστατεύσει το σώμα του ενόψει των επόμενων ετών της καριέρας του.

«Δεν είμαι σίγουρος, δεν ξέρω αν θα είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία. Σκέφτομαι να μην πάω. Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν, το σώμα μου είχε αρχίσει να υποφέρει, πονάω. Κάθε βήμα που κάνω είναι σαν βασανιστήριο. Ας δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα το καλοκαίρι…» ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με πόσα χρήματα γυρίζει στην Ευρώπη ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ
NBA

09:15 - 30.06.2023

Με πόσα χρήματα γυρίζει στην Ευρώπη ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ

Ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ έμεινε ελεύθερος από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς τα ξημερώματα της Παρασκευής και σήμανε... συναγερμός στην Ευρώπη, καθώς ήδη τα σενάρια «φούντωσαν» σε μια υπόθεση για την οποία αναμένεται να πέσουν αρκετά λεφτά στο τραπέζι.

Να σημειωθεί πως ο Λορέντζο Μπράουν αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο για την Ισπανία στην περσινή κατάκτηση του Eurobasket, έχοντας 15,2 πόντους και 7,6 ασίστ κατά μέσο όρο, νούμερα που του χάρισε μια θέση στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά.