Έτοιμη η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ματ Τόμας, αναμένεται η απάντηση
i

Ματ Τόμας / © valenciabasket.com

Έτοιμη η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ματ Τόμας, αναμένεται η απάντηση

Πάρης Τσελεπίδης • 13:54 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Λίγο πριν την ολοκλήρωση φαίνεται πως είναι η προσθήκη του 29χρονου Αμερικανού σουτέρ από τον Παναθηναϊκό που κινείται γρήγορα γιατί έχει ανάγκες στο άμεσο μέλλον.

Κι αφού εντοπίστηκε ο μεταγραφικός στόχος, ο Παναθηναϊκός δεν έχασε πολύ χρόνο. Δεν του... περισσεύει άλλωστε. Οι «Πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση στον Ματ Τόμας, περιμένουν την απάντηση του 28χρονου σούτινγκ γκαρντ και όλα δείχνουν πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. 

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τον Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος δεν είχε σκοπό να απαντήσει άμεσα (σκεφτόταν το ΝΒΑ, ενώ προέκυψε και η Αρμάνι Μιλάνο) συνέχισε να αναζητά νέο μεταγραφικό στόχο. Όταν εμφανίστηκε το όνομα του Τόμας τότε αμέσως η διοίκηση κινήθηκε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση της. Η ομάδα έχει ανάγκη το μακρινό σουτ του πρώην γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, των Τορόντο Ράπτορς και τον Γιούτα Τζαζ και το έχει ανάγκη εδώ και τώρα. 

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, οι δυσκολίες ακόμα περισσότερες και πέραν από την Euroleague υπάρχει και η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πολύ πριν την Κρήτη όμως, και το Final 8 που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 16-19 Φεβρουαρίου ο κόουτς Ράντονιτς σκοπεύει να έχει στα... χέρια του άλλη μία επιλογή. 

Ματ Τόμας με σουτ... φαρμάκι (vids)
EUROLEAGUE

11:52 - 28.01.2023

Ματ Τόμας με σουτ... φαρμάκι (vids)

Ο Παναθηναϊκός επιλέγει τον 28χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ για να ενισχύσει την περιφέρεια, αλλά και τις επιλογές του στο σκοράρισμα. Ο Τόμας αφήνει το ΝΒΑ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη...

Το τρίποντο του Ματ Τόμας δεν είναι απλώς αξιόπιστο, είναι... ευλογία και μπορεί να αλλάξει αρκετά δεδομένα στο παιχνίδι της ομάδας. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ο τραυματισμός του Ματέους Πονίτκα, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει τον Πολωνό και για πόσο θα τον αφήσει εκτός, αλλά σίγουρα υπάρχει ανησυχία. 

Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη και καθοριστική εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague με διπλή αγωνιστική που περιλαμβάνει ένα ταξίδι στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ (1η Φεβρουαρίου) και αμέσως μετά (3/2) επίσκεψη και δράση στη Βιτόρια για το ματς με την Μπασκόνια. 

Ο Ματ Τόμας ξέρει καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, από την πολύ επιτυχημένη πορεία του στη Βαλένθια (2018-19) και ο Ντέγιαν Ράντονιτς ιδανικά θα τον ήθελε μαζί του σε αυτή την προσπάθεια. Αν όχι στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας, έστω στο δεύτερο. 

Tags: